FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CRAIOVA

UPDATE Astra răspunde vehement după ce Sorin Cârțu a cerut victoria la „masa verde”: „Craiova pozează în victimă!”

Sorin Cârțu, președinte CS U Craiova
Sorin Cârțu, președinte CS U Craiova

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 16:31 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 18:38

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele CS U Craiova, a reacționat după ce meciul echipei sale cu Astra Giurgiu a fost amânat. „Sorinaccio” cere ca oltenii să câștige meciul la „masa verde”.

  • CONTEXT: Patru fotbaliști de la Astra (David Lazar, Constantin Dima, David Bruno și Costel Avram) au fost depistați pozitiv la testul de COVID-19 efectuat ieri, astfel că meciul, programat astăzi, la 18:45, nu se va mai disputa - detalii AICI

UPDATE 18:00 - Astra a răspuns prin vocea avocatului Claudiu Popa

Claudiu Popa i-a răspuns președintelui Craiovei, Sorin Cârțu, care a cerut ca echipa sa să câștige meciul cu Astra la „masa verde”, după apariția cazurilor de coronavirus din cadrul echipei giurgiuvene.

„Să piardă Astra cu 3-0? Vă spun cu mâna pe inimă că nu există această posibilitate din punct de vedere legal. Craiova încearcă să pozeze în victimă și se uită întotdeauna în curtea altora. Nu e etică o astfel de atitudine. Am mai văzut interviuri ale domnului Cârțu. La ei a existat pentru prima dată această situație. Nu există un focar, așa cum spunea domnul Cârțu. Facem aprecieri subiective și personale? Sunt 4 cazuri. Asta credeți că justifică să pierdem meciul cu 3-0?”, a declarat acesta, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Gigi Becali îi răspunde ironic lui Mihai Rotaru: „Săracul, poate băuse şi el vreun pahar de vin”

Știrea inițială - Sorin Cârțu cere ca Universitatea Craiova să câștige la „masa verde”

„Aştept şi eu o poziţie oficială. E un focar acolo. Nu mai vorbim de un caz de Covid. Sunt 5 persoane, nu ştiu nici eu mai multe amănunte. Meciul cu Astra nu mai are când să se joace. Să ne expunem jucătorii noştri pentru cei de acolo?! Pot să fie toţi infectaţi. Îi infectăm şi pe ai noştri? 

Ceilalţi 4 au fost infectaţi fără să ştie. Nu a ştiut nimeni până nu a apărut Crepulja. Poate ceilalţi au fost asimptomatici. Şi, în fond, ce mare lucru e să piardă Astra cu 3-0?! Ce dracu de miză fantastică mai e pentru ei?! Singura chestie era că ei ne încurcau pe noi în lupta noastră cu CFR-ul”, a declarat Cârțu, pentru AntenaSport.

Dacă Universitatea Craiova ar câștiga la masa verde cu Astra, iar FCSB ar câștiga peste câteva ore cu CFR Cluj, Craiova ar urma să fie campioană din această seară. 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cine e Alexandru Buziuc, atacantul adus de Gigi Becali la FCSB. N-a marcat mult, dar aproape jumătate din reușite au fost în poarta celor de la Dinamo

Andrei Sin a explicat cum l-a afectat psihic coronavirusul: „Parcă și oamenii se uită mai ciudat la tine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (137)
1085142254851798
Florin Chindea  •  01 August 2020, 08:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10223300922175617
Ion Raducanu  •  01 August 2020, 00:20

KVSC o sa aiba fotbalisti pozitivi cu coronavirus si vor castiga campionatul inainte de a juca cu Craiova . Uraaa! Securistii din Cluj merita toti banii...

pittt
pittt  •  31 Iulie 2020, 23:31

Si totusi in seara asta a jucat viitoarea campioana a Romaniei? Asa arata?

Vezi toate comentariile (137)
Comentează