FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - AARAU 0-1

CRAIOVA - AARAU 0-1 // VIDEO Oltenii au pierdut cu divizionara secundă din Elveția

Articol de - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 16:54

Craiova a pierdut al doilea amical al anului, cu elvețienii de la Aarau, scor 0-1.

Reintrată pe mâinile lui Papură, Bănia nu se lipește de gol nici din penalty. În amicalul de astăzi a sfârșit învinsă de Aarau. Cu rezervele, până-n minutul 60, sau cu prima echipă, Craiova „după Piți” nu mai știe să bage „coțofana” în plasă. E adevărat, adversarul n-a mai fost unul de liga a 3-a, Braunschweig, de care oltenii au dispus duminică fără să strălucească (2-0), ci o formație elvețiană de liga secundă: FC Aarau. Dar chiar și așa!

Craiova, niciun gram de inspirație 

Echipa a doua a irosit un penalty, prin Markovici (27), și a încasat un gol dintr-un penalty provocat de Bălașa (45). La rându-i, prima garnitură, cu Nistor și Cicâldău la butoane, cu Ivan, Mihai Roman II și Mihăilă în avanposturi, a arătat chiar mai rău în fața porții adverse.

În jumătatea elvețienilor, vedetele au preferat un joc prea elaborat în locul unuia simplu și direct. Iar în careu, inspirația a lipsit cu desăvârșire. Doar Cicâldău a îndrăznit să tragă la poartă, în timp ce Roman, aflat în poziție bună, nici n-a mai apucat să șuteze, fiind blocat de un adversar. 

Surpriza Juncu 

Singura surpriză plăcută a zilei a fost Adrian Juncu. În prima repriză, fundașul-stânga în vârstă de 20 de ani, adus de la echipa secundă, s-a remarcat prin două curse spectaculoase. La prima, pornită din propria jumătate, a scos penalty-ul ratat de Markovici. Același Markovici și-a bătut joc apoi de o altă centrare perfectă a sa, cu un șut în brațele portarului advers. 

CRAIOVA - AARAU 0-1

Craiova (până-n minutul 60): L. Popescu - Vlădoiu, Bălașa, T. Ferreira, A. Juncu - Ivanov, I. Popescu, Danciu - Bărbuț, Markovic, Baiaram. 
Craiova (din minutul 60): Pigliacelli - Martici, Cosici, Acka, Mățel - Nistor, Mateiu, Cicâldău - Ivan, M. Roman II, Mihăilă.

VIDEO // Vezi meciul dintre Craiova și Aarau

Vezi și:

CFR CLUJ // EXCLUSIV CFR Cluj riscă retrogradarea și eliminarea din Europa League! Datorie 90.000 de euro

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
1651152618487237
Aurel Stanciu  •  18 Ianuarie 2020, 23:42

Avem cel mai slab antrenor din primele doua ligi din Romania. Am inteles cand l-a pus Rotaru prima data dupa Mangia, cand l-a confirmat la inceputul campionatului am renuntat la abonament. Dar sa-l numeasca din nou este o bataie de joc la adresa suporteriloracestei echipe. Pacat! Suntem clar in play-out! Ne luptam la retrogradare.

antalmihai
antalmihai  •  18 Ianuarie 2020, 16:58

nasol. niste prosti.

ipsilante
ipsilante  •  18 Ianuarie 2020, 13:13

Nimic nou sub soare. Aceeasi evolutie stearsa, haotica, fara cursivitate, inofensiva si stearpa. Marca: PAPURA! Cu tot optimismul mimat de Cartu, cu toate asigurarile lui "Plapuma" ca echipa se pregateste bine si va face si va drege in campionat, Stiinta joaca precum o adunatura amorfa, mediocra si lesinata. Te ia somnul cand ies ei pe teren. Apararea este, ca de obicei, egal in ce componenta, dezbinata si usor penetrabila, mijlocul nu actioneaza inca unitar, iar atacul cu pleasca-Ivan acolo, sau Markovic, sau oricare altul (Kolic practic nu mai exista!), este sub orice critica. Mi-e jena sa mai critic dar ce se intampla acum, la Stiinta, este sinucidere "sportiva"! Luati frate un antrenor cu nerv si reactie in locul adormitului de Plapuma. Casti numai cand il vezi? Cum sa mai si antreneze si, mai ales, sa motiveze o trupa, si asa in deriva si dezbinata, dupa era Piturca? Ne omorati domnilor conducatori! Si omorati si FOTBALUL in Craiova. Ne facem de rasul lumii: MERGERTI CU PAPURA la plezneala, poate, poate v-o iesi! N-o sa va iese, sigur! Si, daca nu va iese atunci, plecati toti, cu el si cu "marele" Cartu, in frunte! FORZA STIINTA!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează