FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

CRAIOVA. Alex Cicâldău l-a impresionat pe Ancelotti! Mijlocașul e dorit de două cluburi tari din Vest

Alex Cicâldău este printre cei mai importanți fotbaliști de la Craiova +14   FOTO
Alex Cicâldău este printre cei mai importanți fotbaliști de la Craiova

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 10:22 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 11:57

Alex Cicâldău (23 de ani), mijlocașul central al CS Universității Craiova, este la cel mai bun sezon din carieră, iar cifrele sale l-au adus în atenția echipelor din cele mai tari campionate ale Europei.

Ultima formație interesată de playmaker-ul liderului din Liga 1 este Everton, locul 12 din Premier League. Mirror, cotidian din Marea Britanie, a scris despre evoluțiile remarcabile ale lui Cicâldău din actuala stagiune, care l-au impresionat inclusiv pe Carlo Ancelotti, tehnicianul „caramelelor”.

Jucătorul adus în 2018 de la Viitorul pentru un milion de euro a reușit în acest an 8 assist-uri și 16 goluri pentru juveți, ultimul chiar în victoria de aseară cu FC Botoșani, scor 2-0, din penalty.

Și pe lista Sampdoriei

Alex Cicâldău a atras priviri și din Serie A. Corriere dello Sport a scris recent că Sampdoria ar fi formația din „Cizmă” cea mai interesată de un transfer al mijlocașului și a avansat suma de 7 milioane de euro. 

4.000.000 €este cota de piață a lui Cicâldău, potrivit Transfermarkt

FOTO Cele mai interesante imagini din partida Botoșani - Craiova 0-2

+10 FOTO

Cristiano Bergodi, declarații după FC Botoșani - Craiova 0-2

Citește mai multe știri despre Craiova:

Finanțatorul unui club din play-off sare la gâtul Craiovei: „100% este ajutată”

Craiova reacționează după comunicatul dur al CFR-ului: „Se simt amenințați! Atacă tot timpul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
pittt
pittt  •  20 Iulie 2020, 21:14

Pana una alta FCSB are jucatori de milioane, dar doar Craiova a vandut pe ceva banuti adevarati, in rest pauza mare. Ceilalti nici atat.

firaldo
firaldo  •  20 Iulie 2020, 15:06
Postat de Alice Popa pe 20 Iulie 2020, 12:55

Ar fi bine sa-l anuntati si pe Ancelotti. Sigur nu a citit acel ziar! Noi nu avem jucator care sa valoreze 7 milioane. Nici pentru organe!!

https://www.hitc.com/en-gb/2020/07/19/report-everton-think-theyre-winning-race-to-sign-alexandru-cicaldau/ dar sigur l-a citit pe asta!

florar
florar  •  20 Iulie 2020, 13:20
Postat de rise pe 20 Iulie 2020, 13:13

E echipa mica Sampdoria fata de craiova ? Voi v-ati chinuit sa scoateti ungurii din europa league...la inaugurarea stadionului v-au dat 5 goluri niste anonimi. Sunteti zero in europa. Dar la ce minte ai tu...e de inteles.

Lasa ca Petrescu,Barsan,Avram si Fesnic va face echipa mareeee...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează