FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV Finanțatorul unui club din play-off sare la gâtul Craiovei: „100% este ajutată”

FC Botoșani a pierdut cu Universitatea Craiova, scor 0-2
FC Botoșani a pierdut cu Universitatea Craiova, scor 0-2

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 10:04 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 10:55

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a comentat evoluția echipei sale din înfrângerea cu Craiova (0-2) și a afirmat că oltenii au fost ajutați de arbitraj în câteva meciuri din acest sezon.

Patrolul echipei moldovene l-a „urecheat” pe „centralul” Radu Petrescu pentru faptul că acesta nu a acordat penalty împotriva Craiovei la o intervenție a fundașilor oltenilor asupra lui Andrei Chindriș. 

Două - trei meciuri este ajutată Craiova. 100%! Să nu vezi un 11 metri... Clar ai ceva în tine de Craiova Maxima. Pe Steaua (FCSB) o bați cu penalty, e complicat. Eu nu îl condamn pe Petrescu (n.red. arbitrul de la Botoșani - Craiova), nu e primul care greșește, la mediocritate suntem campioni mondiali, dar păcat, acolo se vede de la 1 kilometru că îl bruschează pe Chindriș.

Dacă era invers, se întâmpla instantaneu. Am văzut cu ce viteză a dat penalty-ul la noi. Eu nu sunt pro-Craiova sau pro-CFR. Să câștige cine e mai bun. Craiova e o echipă care joacă fotbal spectaculos. Se vede mâna lui Bergodi, e greu să îi dai gol”, a spus Iftime la GSP Live.

Valeriu Iftime: „M-au pus la colț!”

Entuziasmul lui Valeriu Iftime, care declara în urmă cu câteva zile că le va învinge atât pe CFR Cluj cât și pe Craiova, a pierit după înfrângerea de aseară. Patronul lui Botoșani a fost readus cu picioarele pe pământ de către olteni, Iftime mărturisind că echipa sa nu se poate duela de la egal la egal cu cele mai importante echipe ale campionatul.

„Aveam speranța că putem juca mai bine cu Craiova și că putem juca de la egal la egal cu echipele mari. Nu am fost în stare aseară să punem probleme celor de la Craiova. Eu credeam că sunt mai bun decât ei, că îi bat cu 2-0. Cred că mă impresionează Marius cu poveștile lui. 

Am avut un 11 metri la 0-0 unde un arbitru bun ar fi dat penalty. Lucrurile s-au schimbat de atunci. Nu am fost o echipă slabă, dar mică. Puteam să fructificăm presiunea de pe ei. M-au pus la colț, m-au așezat unde trebuie. Puneam pariu pe orice că pot să încurc și Craiova și CFR. Am rămas cu un gust amar, suntem o echipă mică și mai avem mult de muncit până să putem pune probleme echipelor mari”, a declarat Valeriu Iftime.

Cred că CFR Cluj e mai solidă. Ține mai bine de rezultat, nu joacă la fel de spectaculos precum Craiova, care e mai mingicară, dar își atinge scopul mai bine. Într-o Cupă Europeană, cred că ne-ar reprezenta mai bine - Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Mercato de criză la Dinamo » „Câinii” aduc de urgență un jucător fără niciun minut în acest sezon!

FCSB pregătește un transfer surpriză! Gigi Becali a pus ochii pe fundașul unei rivale din fruntea clasamentului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
pittt
pittt  •  20 Iulie 2020, 18:11
Postat de farasportincazarma pe 20 Iulie 2020, 12:35

Penibila incercare de a ascunde adevarul: echipa de partid Craiolguta este membra a cooperativei de play-off si si-a primit coronita in 2020 dupa ce a stat cuminte la rand si i-a servit pe altii. Steaua nu are nicio treaba cu cooperativa si dovada cea mai buna, suprema, irefutabila, este ca de cand a venit burleanu si plau-off-ul Steaua nu a castigat niciodata, desi a participat permanent la play-off. Nu este alta proba mai clara ca in Romania campionatul se castiga doar in culisele cooperativei si el se repartizeaza echitabil tuturor membrilor, ca in CAP=ul socialist, doar Kolosvar a avut dreptul la incalcarea regulei, din cauza ca tov dancu bacsi si-a umflat muschii politici!

Pai ce nu e adevarat in ce a zis?

doubleti
doubleti  •  20 Iulie 2020, 16:34
Postat de nicse pe 20 Iulie 2020, 14:44

Sunteti "o echipa mica" dar cu gura mare. Nu exista situatie in care marele patron Iftime sa nu aiba o parere mult apreciata de comentatorii Digisport. Meciul de aseara a fost arbitrat corect, echidistant, singurul care are ceva de comentat este craciunescu. Bine ca nu s-a bagat in seama si porumboiu. Partea buna este ca meciul decisiv pentru castigarea ligii va avea loc intre cele mai bune doua echipe. Cel mai bun sa castige...

Vezi ca Porumboiu s-a bagat in seama la ProX dimineata la Mironica. Atac frontal la Craiova, fara argumente. Vezi doamne ca e ajutata de arbitri. Urat personaj si Porumboiu asta, uita de meciurile cooperativei la care a participat din calitate de arbitru.

thebluestlion
thebluestlion  •  20 Iulie 2020, 16:18

Care echipă din top 2 a fost vreodată dezavantajată? Clujul a fost cea mai înjurată echipă în anii trecuți, acum avem amnezie!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează