FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // ANALIZĂ GSP » Cel mai slab Victor Pițurcă » N-a pornit niciodată mai prost decât acum!

Articol de , - Publicat marti, 29 octombrie 2019 09:47

În precedentele mandate la Steaua sau Craiova, niciodată Victor Pițurcă (63 de ani), antrenorul care s-a întors în luna septembrie la echipa din Oltenia, n-a pornit mai prost decât acum.

Pițurcă începe să simtă-n ceafă ce înseamnă cu adevărat să fii antrenor la Craiova. Fanii au răbufnit la finalul meciului terminat la egalitate, 0-0 cu Clinceni, i-au fluierat și i-au apostrofat pe jucători la finalul partidei. Aceștia au încercat să-i îmbuneze, s-au dus să-i salute, i-au aplaudat, totul degeaba. 

Oltenii cu Pițurcă pe bancă n-au mai câștigat de o lună de zile, mai exact de pe 30 septembrie, atunci când se impuneau, 3-1, în fața Viitorului, chiar pe „Ion Oblemenco"

Au urmat egalul cu Poli Iași (1-1), înfrângerea din Gruia cu CFR Cluj (0-2), dar și egalul de acum cu Clinceni (0-0). În actualul său mandat, CS Universitatea Craiova are două victorii, două egaluri și două înfrângeri, adică doar 8 puncte în șase etape!

Debutul din acest mandat la Craiova este, de altfel, cel mai slab din istoria de „principal" a lui Piți. Niciodată acesta nu a scos doar 8 puncte în primele 6 etape, așa cum s-a întâmplat acum.

„Sunt puţin îngrijorat, dar sunt trecut prin multe şi accept că se poate întâmpla să avem o perioadă mai slabă. Am identificat anumite slăbiciuni. Știu ce trebuie făcut în continuare, cum trebuie lucrat cu jucătorii. Ne putem bate la titlu în continuare, echipele mari pierd puncte. Ce mă deranjează pe mine în acest moment e că jucătorii mei au ratat prea multe ocazii şi prea clare”
Victor Pițurcă

CRAIOVA // ANALIZĂ GSP » Cel mai slab Victor Pițurcă » N-a pornit niciodată mai prost decât acum!

„Cu Clinceni echipa mea a jucat bine, însă nu a marcat. Lotul are valoare, însă orice echipă, indiferent cât de mare este, trece prin momente dificile. Totuși, eu am fost mulţumit de joc"
Victor Pițurcă, antrenor U Craiova 

„Trebuie să punem capul în pământ, să muncim mai mult şi fiecare dintre noi să dea mult mai mult. Pentru o echipă care vrea să se bată la campionat nu e chiar OK să piardă puncte aşa de uşor, cu echipe mult mai slab cotate"
Mihai Bălașa, fundaș U Craiova

ANALIZĂ » Doar Jerry Gane e mai slab!

De la promovarea din 2014, craiovenii au avut șapte antrenori în Liga 1, dintre care doar Jerry Gane a avut un start mai slab ca Piţurcă în primele 6 runde, cu doar două puncte scoase! Cel mai bun început l-a avut cuplul Săndoi - Cârţu, 14 puncte. Chiar şi secundul lui Piţi, Papură, a bifat 3 victorii şi 3 înfrângeri, cumulând cu un punct peste actualul tehnician.

CRAIOVA // ANALIZĂ GSP » Cel mai slab Victor Pițurcă » N-a pornit niciodată mai prost decât acum!

VEZI ȘI:

CRAIOVA // Criza oltenilor pleacă de la cap! Riscă să transforme Bănia într-un butoi cu pulbere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ipsilante
ipsilante  •  29 Octombrie 2019, 20:02

O remiza cat trei infrangeri! Ce joaca Stiinta de cand a venit Piturca? N I M I C ! JALNIC! Nici fotbal, nici rezultate! Doar ABUREALA, marca Piturca! Desi i s-a intarit lotul, desi e lasat in pace (chiar prea mult!), desi are tot, ABSOLUT TOT ce-i trebuie, acest pensionar, racolat sa antreneze Stiinta, ne scufunda, cu fiecare aparitie, in mocirla mediocritatii si dezolarii. Conducerea Stiintei doarme, patronatul, cu prea mult bun simt, tace, suporterii maraie doar pe la colturi, respectand inca istoricul memorabil al celui care A FOST un fobalist si un antrenor, bun si apreciat. Ce ne ofera Piti acum sunt probe ale neputintei, ale faptului ca este depasit cras, tehnic si pedagogic, de noile metode si formule de pregatire din fotbalul modern, de blazarea si incapacitatea, caracteristice varstei, in motivarea fotbalistilor si pregatirea jocurilor. Rezultatul se vede cu ochiul liber. In loc de fotbal se practica ceva ciudat, rezultatele sunt execrabile, fotbalistii din lot folositi anapoda, nu dupa forma demonstrata si pe posturile pe care au dat cel mai bun randament, sunt bulversati, descumpaniti si scad dramatic in prestatii, greselile si nesiguranta escaladand. La randul lor, suporterii nemultumiti si dezorientati, nu mai stiu ce sa creada. Ne SINUCIDEM, iar? Locul 3 in tur NU A FOST, nici pe departe, meritul lui Piti. Din contra. Bilantul lui este JALNIC! Faceti clasamentul pe segmentul de rezultate, de cand a venit el si va veti ingrozi! Ce ne raspundeti domnilor conduc

blackseacoast
blackseacoast  •  29 Octombrie 2019, 17:37

Nu e cel mai slab Victor Piturca,e doar cel mai adevarat Victor Piturca. Acesta este realul antrenor Victor Piturca. Cine mai are dubii in ceea ce-l priveste pe V.P. ca antrenor,sa-l ia la clubul sau si...mai vorbim.

robotucigas
robotucigas  •  29 Octombrie 2019, 13:32

Ce proști! Echipa era asa sudată, a venit când nu trebuia. Dacă era de la început aducea jucători, dar sa aduci jucători liberi mi se pare banal, și se bat cu pumni în piept ca au adus jucători. Înafară de Ivan care nici el nu merge, anul asta nu au luat jucători de Craiova. Vor campionatul? Cred ca fac mișto! Trebuie sa termine pe 2 sau 3, iar din iarna când Piturca are mana libera la transferuri vom putea vorbi. Cu jucători precum akcasau cum ii zice nu are șanse. La el este problema ca nu-l folosește pe Bărbuț și Ioniță mai mult. Craiova de acești jucători are nevoie dacă vrea viteza, dacă vrea sa stea pe loc s-o țină la fem. Eu cred ca trebuie sa le dea șanse celor buni, nu sa încerce rebuturi. Haideți să-l cerem pe Bărbuț pentru spectacol. Cu ce vrea el distruge orice șansă să vedem spectacol.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează