FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA- ASTRA 2-0

CRAIOVA- ASTRA 2-0. Bergodi cere transferuri: „Avem un lot subțire”

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 august 2020 19:46 / Actualizat luni, 31 august 2020 12:03

CS Universitatea Craiova a câștigat meciul de pe teren propriu cu Astra, scor 2-0, în runda cu numărul 2 din Liga 1. Cristiano Bergodi (55 de ani) consideră că lotul este unul „subțire” și așteaptă pauza competițională cauzată de meciurile echipei naționale. 

„Am avut un meci foarte bun, am avut ocazii mari în prima repriză. Am controlat jocul și după pauză. I-am felicitat pe băieți, am depășit o situație grea (n.r. eliminarea din Europa League). Avem două săptămâni să reglăm unele lucruri. Din păcate, la Tbilisi asta am meritat. Nu am jucat bine, probabil și atitudinea a fost de vină. Băieții au revenit și mă bucur pentru ei. 

Avem încă un loc subțire, dar putem lucra în continuare. Normal, dacă putem face mai bine, vom face, dar nu doar de dragul de a le face”, a declarat Cristiano Bergodi la Look Sport. 

„Vom regla niște lucruri la antrenamente, vor fi puțini, dar e un lucru frumos. E bine pentru jucători că se duc la naționale. E important pentru ei. Înseamnă că sunt foarte buni”
- Cristiano Bergodi, antrenor Craiova

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

DINAMO. Faza zilei la conferința lui Cortacero » Gestul prin care Gigi Mulțescu l-a lăsat cu ochii-n soare pe afaceristul spaniol: „Nu, mulțumesc!”

CRAIOVA - ASTRA. FOTO Oaspeții au acuzat ofsaid la golul lui Koljic! Verdictul lui Ion Crăciunescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
109843526893784
Aurel Radulescu  •  01 Septembrie 2020, 17:01

Bergodi cere transferuri și suporterii,cer antrenor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează