FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA- ASTRA 2-0

CRAIOVA- ASTRA 2-0. Dan Nistor, declarație bombastică: „Pot să spun că i-am demolat!”

Dan Nistor (32 de ani) a trecut rapid peste eliminarea cu Lokomotiv Tbilisi din turul I preliminar al Europa League, scor 1-2.
Dan Nistor (32 de ani) a trecut rapid peste eliminarea cu Lokomotiv Tbilisi din turul I preliminar al Europa League, scor 1-2.

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 august 2020 19:46 / Actualizat luni, 31 august 2020 12:04

CS Universitatea Craiova a câștigat meciul de pe teren propriu cu Astra, scor 2-0, în runda cu numărul 2 din Liga 1. Dan Nistor (32 de ani) a trecut rapid peste eliminarea cu Lokomotiv Tbilisi din turul I preliminar al Europa League, scor 1-2. 

„Putea să fie un scor foarte mare pentru noi. În prima repriză pot să spun că i-am demolat pe cei de la Astra, nu își găseau locul pe teren. După pauză am mai redus din motoare. 

Din punctul meu de vedere a fost un simplu accident (n.r. eliminarea din Europa League). Nu se va mai întâmpla foarte curând așa ceva. Trebuie să ridicăm capul și să ne concentrăm pe campionat și Cupa României. Azi am arătat o altă față, vom fi ăia care am fost la începutul campionatului trecut”, a declarat Dan Nistor la Look Sport. 

„În România, când pierzi un meci, se vorbește de schimbarea antrenorului. Nu înțeleg de ce. Acum câteva săptămâni am fost aproape să cucerim titlul cu același om”
- Dan Nistor, mijlocaș Craiova

„În această pauză, sunt sigur că Mister va reuși să pună la punct tot ce am greșit. Și cu Sepsi am câștigat meciul cu puțin noroc. Dezamăgirea a fost foarte mare după ce am ratat titlul în ultimul meci. Speram cu toții să îl câștigăm”
- Nicușor Bancu, căpitan Craiova

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

DINAMO. Faza zilei la conferința lui Cortacero » Gestul prin care Gigi Mulțescu l-a lăsat cu ochii-n soare pe afaceristul spaniol: „Nu, mulțumesc!”

CRAIOVA - ASTRA. FOTO Oaspeții au acuzat ofsaid la golul lui Koljic! Verdictul lui Ion Crăciunescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
standart
standart  •  31 August 2020, 08:27

Au luat 6 puncte cu 3 goluri: 2 din ofsaid si unul din penalty! Burlenilor, iar va bagati coada?

106739287242862
Victor Kandalakis  •  31 August 2020, 07:40
Postat de tutan_camon pe 30 August 2020, 23:04

Nistor, deşi pare greu de crezut, e mai prost decât Claudiu Răducanu.

..si chiar decat Rica Raducanu.. Are nivelul lui de 4 clase ..nici sa lege o propozitie nu poate. Penibil, mai ales in situatia in care a ramas in Liga 1!

tutan_camon
tutan_camon  •  30 August 2020, 23:04

Nistor, deşi pare greu de crezut, e mai prost decât Claudiu Răducanu.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează