FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CS Universitatea Craiova, atac la Adrian Mititelu: „S-a crezut stăpân peste Știința! Nimeni n-a luat atitudine atunci”

Adrian Mititelu tocmai a promovat cu FC U Craiova 1948 în Liga 2
Adrian Mititelu tocmai a promovat cu FC U Craiova 1948 în Liga 2

Articol de - Publicat joi, 21 mai 2020 19:17

CS Universitatea Craiova îl acuză pe patronul rivalei FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu (52 de ani), că „a interzis accesul a două echipe locale de liga a doua pe stadioane aflate în proprietate publică".

Atacurile ultrașilor FC U Craiova asupra proprietăților președintelui CS U Craiova, Sorin Cârțu, pe care le-au vandalizat, au primit azi replica. 

Adrian Mititelu, atacat pe Facebook de CS Universitatea Craiova

CS U a „ieșit" pe pagina de Facebook cu două situații în care patronul rivalei, Mititelu, „a interzis accesul a două echipe de liga a doua pe stadioane aflate în proprietate publică". 

  1. Astfel, în 2009, când Mititelu și-a mutat formația la Turnu-Severin, le-ar fi cerut edililor urbei „exclusivitate în folosirea stadionului și implicit izgonirea echipei locale din oraș", FC Drobeta „fiind nevoită să joace la 45 km distanță";
  2. Apoi, în mai 2010, deși echipa lui era tot la Severin, același Mititelu ar fi intervenit pentru ca lui Gaz Metan CFR Craiova să i se refuze accesul pe „Ion Oblemenco", el declarând ulterior că dacă va juca acolo, „în oraș va fi război civil".

💥 Cum a interzis Mititelu accesul a două echipe locale de liga a două să joace pe stadioane aflate în proprietate...

Posted by Universitatea Craiova on Thursday, May 21, 2020

Citește mai multe știri despre conflictele echipelor din Craiova:

Lorena Balaci îl face praf pe Mititelu: „Dă-i bice, Adriene! Bagă un graffiti și la tata pe mormânt” » Replica patronului FC U Craiova 1948: „E o diversiune!”

Comunicat CS Universitatea Craiova : „Știm cu toții cine a incitat să-i fie vandalizată casa lui Cârțu. Mâine vom arăta că nu e un caz singular”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (19)
fabius_2014
fabius_2014  •  24 Mai 2020, 19:10
Postat de Adrian Addryano pe 22 Mai 2020, 22:31

Superb comentariul dumneavoastră.

Ar fi superb sa-si plateasca Mititelu datoriile de milioane de euro.

198939213804366
Adrian Addryano  •  22 Mai 2020, 22:31
Postat de andi_frunzescu pe 21 Mai 2020, 22:36

Dar au uitat sa specfice ceva foarte interesant in comunicat acesti clonati cu sediul social in Bucuresti infiintati ilegal in 2013 din ordin politic.In ce liga activa srl-ul lor in 2010 când Stiinta era alungata din oras de un primar corupt si incompetent. Bineinteles ca răspunsul il stie orice suporter al oricarei echipe din fotbalul romanesc:hibridul asta politic finanțat din banii furați de la ANRP,băgat ilegal direct in liga a doua in acea perioada nu exista.Cativa ani mai tarziu au obținut certificatul de identitate sportiva iar in adresa si orasul înființării sunt trecute orasul Bucuresti.Acest aspect nu i-a interesat,cativa ani mai tarziu au facut alta clona:club sportiv litera u 2019,au schimbat adresa si locul înființării si s-au umplut iar de ridicol atunci când instanțele judecătorești si sentințele fifa si uefa le-au spus clar si răspicat,definitiv si irevocabil ca sunt doar o clona ieftina înființată ilegal din ordin politic.

Superb comentariul dumneavoastră.

suporterucv
suporterucv  •  22 Mai 2020, 15:20
Postat de the7rock pe 21 Mai 2020, 23:07

Pana la urma despre asta era vorba, miz_eriilor? Teama? De teama v-ati apucat de cateva zile sa inscentati atacuri imagare asupra marilor voastre “glorii”? Va e teama ca mai e putin si nu va mai salveaza actul adoptat in consiliul local de muma voastra, pesede... ma e putin si trebuie sa concurati pentru public cu adevarata U pe oblemenco. Ce veti face atunci? Deja va tremura tastele pe facebook. O sa vada toata tara cati vanduti mai sunteti... ***...

Mititeii s-au deghizat in oi ??

Vezi toate comentariile (19)
Comentează