FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

FOTO Sorin Cârțu, din nou victimă în Craiova! Afacerea familiei a fost atacată: „Sifon!”

Așa arată acum cofetăria lui Cârțu // FOTO: AntenaSport
Așa arată acum cofetăria lui Cârțu // FOTO: AntenaSport

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 14:43

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele lui CS Universitatea Craiova, nu are parte deloc de liniște, fiind din nou victima fanilor rivali.

După ce vineri i-a fost vandalizat gardul casei, pe care au fost scrise mesaje jignitoare, Cârțu are parte de noi probleme. Pe pereții cofetăriei pe care o deține în Craiova au fost scrise înjurături la adresa fostului mare fotbalist.

Cârțu sifon” „Vânduților” și „M*** Cârțu” au fost mesajele scrise împotriva olteanului. Se pare că ultrașii rivalei FC U Craiova 1948, din Peluza Sud '97, ar fi autorii, tot ei fiind bănuiți și de vandalizarea casei lui Cârțu.

16 ania jucat Sorin Cârțu pentru U Craiova, între 1973 și 1989, echipă pe care, ulterior, a și antrenat-o, câștigând titlul în 1991

„Probabil că frustrarea unora și lipsa de educaţie duc la o astfel de reacţie. Este jenant totuşi să-i mâzgăleşti poarta şi gardul unei embleme a Craiovei", a declarat Pavel Badea pentru Antena Sport.

VIDEO. Sorin Cârțu și-a găsit gardul casei vandalizat

Citește mai multe știri despre Craiova: 

Gigi Becali, mesaj pentru Adrian Mititelu după ce FC U Craiova a promovat în Liga 2: „Acolo e palmaresul”

Supermutare în Liga 1! George Țucudean, deturnat din drumul spre Dinamo de Craiova

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
mobutu
mobutu  •  19 Mai 2020, 23:59
Postat de gigi_one pe 19 Mai 2020, 16:44

cei care il adora acum nu l-au adorat in trecut pt ca inca nu se nascusera... *** aflati in preajma pubertatii ce s-au trezit mari fani csu de cand le-a facut olguta stadion, din banii ei de-acasa...

Ești de la jmecherii ăia de litoral, ești de la Techirghiol, ăia cu namolu'? Ăia care înșeală pe toată lumea? Îți ziceai altfel înainte...ceva cu z, parcă...ai și mintea tot nămoloasă!

mobutu
mobutu  •  19 Mai 2020, 23:44
Postat de gigi_one pe 19 Mai 2020, 16:28

"a facut brandu' Craiovei" si tot el *** cand, in schimbul a catorva $$, s-a dus in barca clonei... Presupun ca si-a acceptat emblema de *** cand a facut asta, iar ceea ce a patit acum era, intr-un fel, logic sa se intample, de astfel de tratament au parte tradatorii, in general... Nu poti sa te caci in inimile celor care te-au adorat si sa te astepti sa nu existe "repercusiuni"...

C-ul...C-ull... Acolo vă va duce din nou familia lui mărin!! De fapt, exact acolo unde meritați din plin să fiți. Credeți voi că Dumnezeu doarme?? Nuuu...

suporterucv
suporterucv  •  19 Mai 2020, 18:30

Astia sunt aia care vor si ei pe Oblemenco ?? Speram ca Primaria Craiovei sa nu dea voie ”animalelor” intr-o arena de sport !! Pana la urma, cam asta e diferenta intre cele cateva sute de ”suporteri” ai echipei U din liga 2 si cele cateva zeci de mii ale echipei Universitatea din liga 1. Educatie se cheama !! That`s it.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează