FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

VIDEO. Sorin Cârțu, victima vandalismului! Mesaje jignitoare pe gard: „Clonatule!”

Casa lui Sorin Cârțu a fost vandalizată de suporterii FC U Craiova 1948
Casa lui Sorin Cârțu a fost vandalizată de suporterii FC U Craiova 1948

Articol de - Publicat vineri, 15 mai 2020 16:02

Președintele lui CS U Craiova, Sorin Cârțu (64 de ani), și-a găsit gardul casei inscripționat „Cârțu cofetaru”, aluzie la o afacere a familiei, dar și cu alte invective. Autorii sunt, se pare, ultrașii rivalei FC U Craiova 1948, din Peluza Sud '97, iar poliția e pe urmele lor.

Accederea FC U Craiova 1948 în liga secundă se pare că a aprins și mai tare rivalitatea dintre cele două formații din Craiova. Noaptea trecută, cel mai probabil ultrașii echipei proaspăt promovate în liga secundă i-au scris injurii pe gard lui Sorin Cârțu, folosind vopsea.

„Cârțu cofetaru", aluzie la o mai veche afacere de familie a fostului jucător al „Craiovei Maxima", „CSU = clonă" sau „Clonat infect". Totodată, aceștia și-au lăsat și semnătura pe gard - „PS 97”, fiind cel mai probabil membri ai Peluzei Sud 1948. Poliția caută acum făptașii, care au fost surprinși de camerele de supraveghere.

16 ani,între 1973 și 1989, a jucat Sorin Cârțu pentru U Craiova, echipă pe care, ulterior, a și antrenat-o, câștigând titlul în 1991

FC U Craiova 1948 promovează în Liga 2

Înghețarea sezonului din Liga 3 i-a asigurat echipei conduse de Adrian Mititelu accederea în eșanolul secund. Oltenii erau lideri autoritari în Seria 4 din Liga 3, având un avans de 13 puncte față de locul secund.

Echipa din Craiova se va bate pentru promovarea în Liga 1 având un buget de 2 milioane de euro la dispoziție. „Bugetul nostru de la anul va fi de 2 milioane de euro. Suporterii pe care Craiova îi are pun o presiune mare, sunt pretențioși, au duble reacții. Avem toate resursele să-i facem mândri”, spunea în urmă cu două săptămâni Adrian Mititelu pentru GSP.ro.

Citește mai multe știri despre Craiova:

CS Universitatea Craiova, în pericol? Promovarea echipei lui Mititelu poate schimba polii de putere în Bănie: „Sunt ferm convins”

Avertismentul Craiovei înainte de reluarea Ligii 1: „Riscul e colosal. Fiecare cu norocul lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
mobutu
mobutu  •  18 Mai 2020, 15:57
Postat de teodor53 pe 16 Mai 2020, 09:46

Poate Cartu vroia sa-si reconditioneze gardul si a profitat de ocazie sa se victimizeze si el putin, ca e la moda si sa dea vina pe suporterii adevaratei Stiintza. Ce mare lucru,o mana de vopsea si e ca nou,dar un motiv bun de a refuza accesul adevaratei Stiintza pe Oblemenco .Ii cred in stare de orice pe clonati si mai ales pe sefii lor-*** si compania.

si eu cred muuulte despre tine da` mi-e rusine sa spun aici ptr ca voi fi cenzurat..cred ca esti...cutare...cred ca esti cutare....si mai cred ca esti cutare!! Intelegi, ma, ce vreau sa spun?? - - - - -ule!!

mobutu
mobutu  •  18 Mai 2020, 15:53
Postat de tequlix pe 15 Mai 2020, 16:51

Au zis doar adevaru pe garduri

vezi-ti, ma, de echipa aia, dinamo 1948 si numai stiu cum...aia de-o tine badea prin liga a 4-a....sustine-o p-aia!!

dansy
dansy  •  17 Mai 2020, 09:23
Postat de tequlix pe 15 Mai 2020, 16:51

Au zis doar adevaru pe garduri

Si voi suporterii lui Dinamo sunteti la fel de derbedei ca cei ai lui Mititelu.Si mai sunteti si *** pentru ca nu stiti sa articulati cuvintele

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează