FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CFR CLUJ. Supermutare în Liga 1! George Țucudean, deturnat din drumul spre Dinamo de o rivală

George Țucudean s-a înțeles cu CS Universitatea Craiova
George Țucudean s-a înțeles cu CS Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 23:06

Atacantul George Țucudean (29 de ani), CFR Cluj, s-ar fi înțeles cu CS Universitatea Craiova, iar contractul ar urma să fie semnat zilele viitoare.

Cele două părți ar fi ajuns la un acord, iar Antena Sport anunță că singurul lucru rămas de îndeplinit este parafarea înțelegerii. Astfel, formația din Bănie ar fi câștigat lupta cu Dinamo și UTA Arad pentru Țucudean, alte două formații care au fost interesate de serviciile fotbalistului ardelenilor. „Câinii” erau foarte aproape de o înțelegere, atacantul clujenilor cotizând recent cu 1.948 de euro prin proiectul DDB pentru salvarea clubului.

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate, George Țucudean are o relație tensionată cu Dan Petrescu, după ce antrenorul l-a înjurat la meciul cu Astra, din play-off. Atacantul va fi liber la finalul sezonului, iar Dan Petrescu este de acord cu plecarea lui.

Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, crede că aducerea lui Țucudean ar fi afacerea perfectă pentru Craiova. Fotbalistul este unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1 și ar ajuta Craiova în lupta pentru titlu.

George Țucudean pleacă liber

CFR CLUJ. Supermutare în Liga 1! George Țucudean, deturnat din drumul spre Dinamo de o rivală

Țucudean a marcat 34 de goluri în ultimele trei sezoane, însă numai unul în actuala stagiune. Atacantul a bifat numai 6 meciuri în Liga 1 din cauza unor probleme la inimă. Contractul lui cu CFR va expira la 30 iunie. El anunțase că era de acord să discute prelungirea, doar că nimeni din club nu i-a propus să mai rămână. Dimpotrivă, intenția conducerii e să renunțe la el.

500.000 de euroa plătit CFR când l-a cumpărat pe Țucudean de la Viitorul, în 2017. Atacantul fusese campion cu dobrogenii și adunase 20 de meciuri și 11 goluri în stagiunea dinaintea transferului la Cluj

15.000 de euroîncasează Țucudean lunar din contractul cu CFR. Salariul lui e printre cele mai mari din campionat

Citește mai multe știri din Liga 1:

Lovitură grea pentru FCSB » Un titular incontestabil s-a rupt la antrenament

Gaz Metan Mediaș a reluat antrenamentele » Edi Iordănescu, rol surprinzător la echipă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
10209355191619210
Dani Dany  •  19 Mai 2020, 12:33

Au pierdut f. Mult cfr-ul. Puteau sa-l vanda cu un milion, doua de euro cand era in forma anul trecut. Acum au rmas si fara atacant si fara bani bineveniti in cont...

suporterucv
suporterucv  •  19 Mai 2020, 12:27
Postat de Maria Titica pe 19 Mai 2020, 08:41

EXISTA UN SINGUR "U" SI ACELA E "U"CLUJ.SA FIM BINE INTELESI PRAZARILOR.

Da ma ”desteptule”....n-am nicio problema cu ”U” Cluj (care oficial se cheama ”Universitatea” Cluj, daca nu stiai). Eu voiam sa spun ca echipa lui Mititelu din liga 2 NU are denumirea de ”Universitatea”, ci de ”U”. Pentru ca asa se si cheama oficial... U Craiova 1948 !! Si pentru ca marca ”Universitatea” apartine apartine in mod legal clubului din liga 1, dupa cum a decis justitia romana inca din 2015 !!

864670430247166
Cornaciu Raul  •  19 Mai 2020, 11:47
Postat de theinvincible pe 19 Mai 2020, 00:38

pai daca pana acum nu a reusit sa fie cel mai bun atacant din Romania,chiar ca nu mai are timp sa recupereze,la ce probleme are cu inima,omul este terminat. cea mai mare performanta a lui tucudeanu este ca a fost la egalitate de goluri cu ghonere,in rest,zero barat ca atacant.

Diferenta este ca Tucudean a luat 2 campioante cu CFR Cluj, in timp ce Gnohere a luat doar o cupa a Romaniei in 3 ani petrecuti la FCSB, chiar daca a avut in spate mijlocasi buni ca si Texeira, Budescu… Atat Tucudean cat si Gnohere sunt atacanti buni, dar cu stiluri diferite. Tucudean stie jocul si in afara careului, in schimb ce bizonul e bun doar la pescuiala(care o face foarte bine si bravo lui)

Vezi toate comentariile (30)
Comentează