FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lovitură grea pentru FCSB » Un titular incontestabil s-a rupt la antrenament

Valentin Crețu a suferit o accidentare la antrenamentul lui FCSB +6   FOTO
Valentin Crețu a suferit o accidentare la antrenamentul lui FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 23:04

Valentin Crețu (31 de ani), fundașul dreapta de la FCSB, a suferit o accidentare la ședința de pregătire de astăzi a echipei bucureștene.

Cantonamentul vicecampioanei a început cum nu se putea mai rău. Valentin Crețu, singurul fundaș dreapta de meserie din lotul roș-albaștrilor, a suferit o leziune la antrenamentul de astăzi, infromează digisport.ro.

Veste extrem de proastă pentru formația de pe locul secund de play-off, care va spera ca fotbalistul venit de la Gaz Metan să se refacă rapid. Antrenorul Bogdan Vintilă nu are un înlocuitor natural pentru Crețu, astfel că accidentarea acestuia îi dă bătăi de cap serioase tehnicianului. Ovidiu Popescu are cele mai mari șanse să îl înlocuiască, fiind folosit și în trecut în partea dreaptă a defensivei.

550.000 euroeste cota de piață a lui Vali Crețu, potrivit Transfermarkt

20 de meciuria evoluat Crețu pentru FCSB în acest sezon al Ligii 1 din 28 posibile

Fotbaliștii lui FCSB au efectuat vizita medicală

În aceeași zi, înainte de susținerea antrenamentului, fotbaliștii lui FCSB au efectuat vizita medicală la Centrul Medical Chiajna. Fotbaliștii vice-campioanei s-au prezentat în grupe de câte patru și la ore diferite, înainte de controale acestora fiindu-le luată temperatura.

+2 FOTO

VIDEO. FCSB, interzisă pe stadionul „Arcul de Triumf” ? » Alin Petrache: „Nu știu dacă vor putea intra alte sporturi aici”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, vedetă în The Guardian! Un fost jucător a dezvăluit tot: „ Vorbește doar de dragul de a o face! Spunea că jucătorii fac prea mult sex”

Helmuth Duckadam atacă diaspora: „Se întorc oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății!” + Se alătură conspirației: „Se dau bani ca să se scrie că unii au murit de COVID”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
dodo001
dodo001  •  20 Mai 2020, 10:31
Postat de felix_grandet pe 19 Mai 2020, 07:33

A rămas clona FC FCSB cu 15 jucători în lot. Stai să vezi show anul asta, când se vor mai accidenta vreo 2 și altul va lua roșu. O să joace clona cu 2 portari: unul în poartă, altul fundaș. :)) Ce club! Abia aștept să se reia fotbalul, ca să râdem de FC FCSB.

Dar Becali se lauda ca va face 4 schimbari la pauza. Probabil schimbarea a 5-a va fi MM.

felix_grandet
felix_grandet  •  19 Mai 2020, 08:13

Crețu e "titular incontestabil" fiindcă nu are rezervă. Nu are cine să îl înlocuiască. :))) Asta-i clubul proștilor!

felix_grandet
felix_grandet  •  19 Mai 2020, 07:34
Postat de joze_maurinio pe 19 Mai 2020, 00:55

Mda, se pare ca nu exista inlocuitori naturali, dar nu inteleg ce treaba are Bogdan Vintila!!! Va contraziceti singuri. Accidentarea serioasa ii da batai de cap antrenorului, deci nu lui Vintila Arges Bogdan. Dar nu-i nimic, antrenorul il suna pe Piti! Sau il suna pe Talpan! Sau pe Lucescu! Sau pe Lutu! Sau pe varul Ioan aka Giovanni. Si dupa aia face si schimbarea cu un jucator ne-natural! Daca nici antrenorul cu initialele GB (Gigi Baaaaaa) pe costum nu se pricepe, atunci cine? Fizz? Daca nu el, atunci cine!!??

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează