FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, vedetă în The Guardian! Un fost jucător a dezvăluit tot: „ Vorbește doar de dragul de a o face! Spunea că jucătorii fac prea mult sex”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 13:25

Mijlocașul algerian Aymen Tahar (30 de ani) fost jucător la FCSB a vorbit în presa din Anglia despre perioada petrecută în România și despre Gigi Becali, patronul FCSB.

  • Tahar este legitimat acum la Panetolikos și a jucat la FCSB din iulie 2015 până în ianuarie 2016, bifând 24 de meciuri și 2 goluri. 
  • A mai jucat la Sheffield United, Gaz Metan Mediaș, în două rânduri, Sagan Tosu și Boavista.

Aymen Tahar a vorbit pentru The Guardian despre cariera sa și despre fiecare echipă la care a jucat. Mijlocașul a dat detalii despre perioada petrecută la FCSB și le-a povestit englezilor despre Gigi Becali.

„Este incredibil cât de mare este Steaua. În comparație cu alte echipe, e mai mare ca Manchester United pentru că probabil 60% din România ține cu Steaua. La toate meciurile din deplasare se vindeau toate biletele pentru că toată lumea voia să vadă Steaua. Jucătorii bani, internaționalii români, nu pot merge nicăieri fără ca lumea să vorbească despre ei. Îmi pare rău pentru unii pentru că toți ochii sunt pe ei.

Am jucat și am pierdut cu Rosenborg în Europa League. Eu am jucat în ultimele 20 de minute, când eram conduși cu 2-0. Suporterii erau în spatele nostru, dar nu ne ieșea nimic. Așteptam fluierul final. Eu nu am jucat bine, iar după meci, Becali a vorbit cu presa și a spus că eu nu mai am ce căuta în echipă și că îmi taie salariul cu 50%. Zicea că sunt liber să plec și că nu voi mai juca niciodată la echipă.

Se întâmpla la o lună după ce transferul la care visam a avut loc și credeam că mă voi descruca. Vorbește doar de dragul de a o face. Nu putea să-mi taie salariul. Am vorbit cu președintele și mi-a zis «Nu-ți face griji. Așa e Gigi». 

Ne spunea  (n.r după o serie de rezultate proaste) că jucătorii fac prea mult sex și alte lucruri. Mă gândeam «Acest om nu poate fi același cu cel de la televizor». E pasionat, dar nu își dă seama că declarațiile lui afectează clubul””, a spus Tahar în The Guardian.

VIDEO. Porumboiu, acuze la GSP LIVE: „Steaua - Dinamo 3-1 a fost blat”

Citește mai multe știri despre FCSB

Laurențiu Reghecampf spune tot despre oferta pentru Florinel Coman: „Va câștiga mai mult! Totul depinde de Gigi Becali”

Helmuth Duckadam atacă diaspora: „Se întorc oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății!” + Se alătură conspirației: „Se dau bani ca să se scrie că unii au murit de COVID”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bigd
bigd  •  18 Mai 2020, 17:35

Aveti aici linkul cu articolul: https://www.theguardian.com/football/2020/may/18/aymen-tahar-football-odyssey-sheffield-united-steaua-bucharest

Vezi toate comentariile (1)
Comentează