FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Helmuth Duckadam atacă diaspora: „Se întorc oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății!” + Se alătură conspirației: „Se dau bani ca să se scrie că unii au murit de COVID”

Helmuth Duckadam este deranjat de măsurile luate de Guvern
Helmuth Duckadam este deranjat de măsurile luate de Guvern

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2020 11:37

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, a vorbit despre pandemia de coronavirus, despre măsurile luate de Guvernul României și restricțiile impuse sportivilor.

Fostul portar al Stelei a avut un discurs vehement și spune că nu este de acord cu toate restricțiile care sunt în vigoare, criticând dur oficialitățile din România.

Din păcate, tot săracii sunt oropsiți. Se spune că poți pleca la mare sau munte dacă ai proprietate acolo. Păi câți dintre cei amărâți au proprietăți? Deci nu plecăm. Stăm acasă.  Fotbalul va fi ciudat de acum înainte. Cred că la un moment dat se va uita de pandemia asta pentru că vine alta. Sunt dezamăgit. 

Mi se par măsuri exagerate. Uitați ce se întâmplă în supermarketuri sau piețe. Dar nu avem voie să ne antrenăm în aer liber. În SUA, mi-a zis fata mea, care stă acolo, s-au deschis mall-urile și restaurantele. Nu e nicio problemă. Nu înțeleg, noi de ce nu putem să ne relaxăm la terase? 

Mai bine mergem în armată, că acolo trebuie să respecți regulile militare. De ce se mai începe fotbalul? Că alte sporturi, ca voleiul sau handbalul, nu încep. O să vină Poliția să vadă dacă stăm la distanță de 2 metri sau dacă am făcut duș la vestiare? Stau jucătorii distanțați pe bancă, dar în autocar stau unul lângă altul?”, a spus Helmuth Duckadam la Pro X.

Distanțare socială? Zeci de tineri au luat cu asalt parcul Herăstrău, în primul weekend de la ridicarea Stării de Urgență!

Helmuth Duckadam: „Vin oamenii pentru una sau două luni ca să-i tratăm și după pleacă!”

„Care Germania? Lăsați-mă cu asta! Sunt sătul până peste cap. S-a plecat din Cluj în Germania...  Au stat distanțați în avion? Vin oamenii pentru una sau două luni ca să-i tratăm și după pleacă. Uitați ce e acum la vama Nădlac. Sunt oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății. Acum vin înapoi? Să fim serioși.

Nu putem să ne ne antrenăm în aer liber, dar în altă parte... Să ne lase să jucăm fotbal și să dăm drumuri la alte sporturi. La tenis e fiecare cu mingea lui? Am luat-o razna de tot! Hai să jucăm cu mănuși atunci. Sunt măsuri exagerate. Am înțeles, e pandemie.... Dar se mai dau și bani ca să se scrie că unii au murit de COVID. De ce nu ne uităm că avem epidemie de rujeolă?”, a adăugat fotul portar.

Răzvan Marin și familia lui, peste 20 de ore în vama Nădlac! EXCLUSIV Primele reacții: „Am făcut 16 ore de la Amsterdam și am stat 21 în vamă”

VIDEO 6 echipe din play-out nu mai vor să joace

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Jucătorii s-au revoltat din cauza salariilor restante! Ultimatum pentru patron și amenințări

Lingurițe diferite pentru cei care se împărtășesc? Gigi Becali se opune vehement: „Acolo este sângele și trupul lui Hristos!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (148)
254177922454682
Serena Smartbrick  •  18 Mai 2020, 07:52
Postat de Serena Smartbrick pe 18 Mai 2020, 07:44

Bine ma ai iesit tu mult si tot fraier iesti!Ia vezi ma tu calatoritule prin lume citeste de modulul e112 asistenta medicala comunitara!mananci ciuperci aiurea,bai inteligentule platesti de fraier asigurare medicara cand te plimbi la chisinau

Scuze la chisinau platesti ca nu e in comunitate

254177922454682
Serena Smartbrick  •  18 Mai 2020, 07:46

Dau informatii utile la toti fraierii!

254177922454682
Serena Smartbrick  •  18 Mai 2020, 07:44
Postat de robotzel pe 17 Mai 2020, 12:28

Nu primești asistenta gratuita in afara. De aia faci asigurare medicala la plecarea din tara. Daca nu faci plătești spitalizarea. Se vede ca nu ai ieșit vreodată din tara. De ce vin toți în țară când este greu și când o duc bine pleacă afara unde spun cât de rea este Romania? Și dacă tot vin în țară să nu se plângă de condițiile din carantina și nici pt că stau cu orele in vama. Așa se întâmplă dacă profita de bunăvoință țării fara să contribuie cu nimic pt buget. ***. Toți românii corecți sunt acum tot în afara.

Bine ma ai iesit tu mult si tot fraier iesti!Ia vezi ma tu calatoritule prin lume citeste de modulul e112 asistenta medicala comunitara!mananci ciuperci aiurea,bai inteligentule platesti de fraier asigurare medicara cand te plimbi la chisinau

Vezi toate comentariile (148)
Comentează