INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VAMĂ

UPDATE Răzvan Marin și familia lui, peste 20 de ore în vama Nădlac! EXCLUSIV Primele reacții: „Am făcut 16 ore de la Amsterdam și am stat 21 în vamă”

Așa se vedea coada la intrarea în vama Nădlac la ora 02:00 din mașina lui Răzvan Marin
Așa se vedea coada la intrarea în vama Nădlac la ora 02:00 din mașina lui Răzvan Marin

Articol de , - Publicat duminica, 17 mai 2020 09:41

Răzvan Marin (23 de ani), mijlocașul lui Ajax, și familia lui au vrut să revină în România după încheierea stării de urgență, dar au avut de suferit la intrarea în țară.

Internaționalul român, Răzvan Marin, și familia lui au stat ore întregi în vama Nădlac, care a fost sufocată de numărul mare de români care voiau să intre în țară.  Familia Marin avea bilete de avion, dar cursa le-a fost anulată și au decis să revină acasă cu mașina. 

„Să tot vrei să vii acasă. După ne întrebăm de ce pleacă lumea în străinătate. Încă puțin și se fac 18 ore de când ne chinuim să facem acei 5-6 kilometri pentru a intra în România”, scria Răzvan Marin pe Instagram în jurul orei 02:00.

Petre Marin: „Am stat 18-20 de ore”

Contactați de GSP.RO, Petre Marin a spus că au reușit să intre în România și a explicat cum a decurs totul, iar Răzvan Marin a povestit că a petrecut mai mult în vamă decât din Olanda până la intrarea în România. 

„Da, am reușit să intrăm. Suntem împreună. Cam 18-20 de ore am stat. Suntem bine. A durat mult pentru că erau procedurile de verificare din cauza acestui coronavirus. Ne-au verificat, am completat o declarație. Nu mai contează acum. Asta a fost să fie”, a spus fostul jucător pentru Gazeta Sporturilor.

„Sunt cu familia și cu un fin. Ne-am întors din Olanda. Am făcut 16 ore de la Amsterdam până la Nădlac și am stat 21 de ore, de la 8 dimineața până următoarea zi la 5 dimineața. Nu mai am ce să spun. Am trecut prin toate stările. Ca mine au fost mulți alți oameni. Concluzia? Asta e. Se poate întâmpla. 
Răzvan Marin pentru GSP.RO.

Vineri și sâmbătă, după ridicarea stării de urgență din România, zeci de mii de persoane au vurt să revină în țară, iar vama Nădlac a fost blocată. 

În acele două zile, aproximativ 16.000 de persoane cu 10.900 de mijloace de transport au intrat în România.

Citește mai multe știri despre situația din România: 

Distanțare socială? Zeci de tineri au luat cu asalt parcul Herăstrău, în primul weekend de la ridicarea Stării de Urgență!

Lingurițe diferite pentru cei care se împărtășesc? Gigi Becali se opune vehement: „Acolo este sângele și trupul lui Hristos!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
2764457730332043
Adrian Orlando Baraitaru  •  19 Mai 2020, 17:26

Ciobanas cu 300depaduchi ticaloasa e *** ca te ka cat! Baiatul asta a muncit sa ajunga acolo tu il faci ticalos f u tuti pe m ata si pe nevas ta ta aia *** titua ta care aduce scu la ment in tara! A inbolnavit si 2 vecini! Saracule cu 300de paduchi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1.murdoch.mysteries
1.murdoch.mysteries  •  17 Mai 2020, 13:42
Postat de Vasile Vasile pe 17 Mai 2020, 13:22

Ciobanel draga,conducerea tarii este singura care n-are nici o vina pt ca nu pot sa interzica unor CETATENI ROMANI sa intre in tara daca nu au nici o interdictie impusa de vreun judecator ,in acest sens !Ti se intimpla sa gindesti,maca asa din cind in cind ??

Sângerel dragă, pai tocmai pe acest principiu Romania s-a acceptat soarta ingrata si i-a primit pe cetatenii *** fara opreliști! Si au murit mii de romani nevinovati care au ridicat țara asta din contribuțiile lor! Tot pe acest principiu democratic-ticalos, dupa ce se vor trata moca in Romani si vor mai baga si alti vreo 100-200 de doctori in carantina, *** nostri romani se vor intoarce la activitatile lor europene *** ca sa poată ei sa se intoarca aroganti in ***, in timp ce pensionarii nostrii mor cu zile!! Da! Conducerea tarii nu are nicio vina!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2456334408024644
Vasile Vasile  •  17 Mai 2020, 13:22
Postat de ciobanas.cu.300.de.oi pe 17 Mai 2020, 12:18

Ce cauta toata familia lui Razvan Marin in tara!!?? ..Pană acum le-a puțit tot in Romania! Conducerea țării e vinovată pentru haosul asta. In alte tari relaxarea nu înseamnă sute de mii de oameni la granița! Vom avea alte mii de victime....

Ciobanel draga,conducerea tarii este singura care n-are nici o vina pt ca nu pot sa interzica unor CETATENI ROMANI sa intre in tara daca nu au nici o interdictie impusa de vreun judecator ,in acest sens !Ti se intimpla sa gindesti,maca asa din cind in cind ??

Vezi toate comentariile (16)
Comentează