FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Laurențiu Reghecampf spune tot despre oferta pentru Florinel Coman: „Va câștiga mai mult! Totul depinde de Gigi Becali”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt acum la Dubai
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt acum la Dubai

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 11:43

Laurențiu Reghecampf (44 de ani), antrenorul celor de la Al Wasl, a vorbit despre FCSB și despre oferta primită de Gigi Becali pentru extrema Florinel Coman (22 de ani), de la Orlando City.

  • Florinel Coman poate juca oriunde în spatele vârfului. Este cotat la 6 milioane de euro. 
  • În acest sezon, Florinel Coman are 14 goluri și 10 pase de gol, în 35 de meciuri.

Fostul antrenor al celor de la FCSB crede că Florinel Coman nu va face un pas înapoi dacă merge în MLS să joace la Orlando City, echipă care e gata să dea 9 milioane de euro pentru 60% din drepturile lui.

„Nu sunt doar zvonuri. Probabil există anumite oferte pentru acești jucători. Rămâne de văzut dacă se vor transfera în perioada asta. E la latitudinea patronului echipei. Depinde dacă își dorește să-i vândă sau dacă își dorește să aibă un parcurs mai bun în sezonul viitor. Eu nu pot să dau sfaturi pentru că e vorba partea financiară și fiecare știe ce are de făcut.

Fug cluburile de Florinel Coman din cauza vieții extrasportive?! Dezvăluirile făcute de Giovanni Becali

Jucătorii au crescut enorm de mult și au ajuns la o valoare foarte mare. Probabil vor fi interese din partea unor cluburi. Dacă Florinel Coman, familia și agentul lui decid să meargă în America, eu nu cred că este un pas înapoi. Fotbal din America a crescut foarte mult. Cred că va fi un pas important pentru Coman, având în vedere că echipă este dispusă să plătească o sumă de transfer între de 7, 10 sau 15 milioane de euro. Va câștiga și el mult mai mult decât ia la FCSB”, a declarat  Laurențiu Reghecampf la Look Plus.

VIDEO. Reghecampf pe teren la un blat Steaua - Dinamo?!

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali a anunțat despărțirea de un fotbalist important: „Care e problema?”

Helmuth Duckadam atacă diaspora: „Se întorc oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății!” + Se alătură conspirației: „Se dau bani ca să se scrie că unii au murit de COVID”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează