FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

George Țucudean, aproape de un comeback de senzație » Două oferte primite imediat după scandalul de la CFR Cluj

George Țucudean își poate încheia conturile cu CFR în vară. El e dorit de două grupări dragi lui: UTA copilăriei și Dinamo, acolo unde este ”acționar”.
George Țucudean își poate încheia conturile cu CFR în vară. El e dorit de două grupări dragi lui: UTA copilăriei și Dinamo, acolo unde este ”acționar”.

Articol de - Publicat joi, 14 mai 2020 02:51

George Țucudean își poate încheia conturile cu CFR în vară. El e dorit de două grupări dragi lui: UTA copilăriei și Dinamo, acolo unde este ”acționar”.

Atacantul cu patru trofee de campion în ultimii 5 ani, cu trei echipe diferite, George Țucudean, își va încheia conturile cu CFR Cluj în această vară. Mai ales dacă Petrescu va continua în Gruia.

George Țucudean, înapoi la UTA Arad?

Vârful de 29 de ani nu va duce lipsă de oferte, deși încă nu și-a anunțat plecarea în mod oficial. Imediat cum a apărut informația pe GSP.RO, două cluburi și-au manifestat interesul pentru internațional.

Țucu-gol va fi liber la vară. UTA își vrea "copilul" înapoi, mai ales că arădenii au o șansă uriașă de a juca în Liga 1 la anul. UTA a mai fost în negocieri cu familia Țucudean pentru a prelua clubul, iar revenirea lui George în echipamentul alb-roșu ar netezi calea spre o afacere extinsă cu fotbalistul ardelean. Țucu este din oraș, și-a început cariera la "textiliști", acolo unde a strâns 9 goluri în 17 meciuri la prima echipă.

George Țucudean, membru DBD

Până a ajuns, acum un deceniu, la Dinamo. Zilele trecute, fanii din programul socios DDB au anunțat implicarea lui George la echipă. Este membru Elite, și-a făcut abonament de 1.948 de euro și va avea numele scris pe tricoul din ediția viitoare.

Fanii din PCH și DDB sunt acționari ai grupării cu 10%, momentan, cu posibilitatea de a avea 20% din acțiuni în august 2020. Și l-ar vrea pe Țucu la Dinamo, el contribuind la câștigarea ultimului trofeu important al clubului, Supercupa României în 2012.

94 de meciuria strâns George în tricoul lui Dinamo, marcând de 24 de ori și oferind 13 assist-uri

2 goluriîn 12 meciuri a adunat Țucudean în tricoul campionilor în actuala ediție

15.000 de eurolunar câștigă atacantul la CFR doar din salariu

Dan Petrescu nu-l mai suportă pe Țucudean! Fierbe vestiarul de la CFR Cluj

Citește mai multe știri despre George Țucudean:

George Țucudean, declarații mișcătoare despre problema la inimă: „Dacă se va mai întâmpla, voi pune punct fotbalului”

George Țucudean a devenit membru elite DDB: „RESPECT! Mai ales că faci gestul ăsta dintr-o poziție mai puțin comodă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
dodo001
dodo001  •  14 Mai 2020, 14:03

Tucudean e cu inima la CFR. Chiar daca au existat anumite animozitati, e ca intr-o familie, nu poti trai ca in biserica!

1621544878110915
Ionel Alecu  •  14 Mai 2020, 12:49

spre disperarea unora Tucu a semnat cu CFR un nou contract pe 3 ani cu optiune de a pleca afara pe o suma > de 6 mil ...asa ca Eduard tata verifica inainte de scriere ...atat.

189254898748309
Claude SH  •  14 Mai 2020, 11:41

Orice echipa și-l dorește pe Tucudean, inclusiv CFR care ii va propune prelungirea contractului. Chiar va fi un come back de senzatie

Vezi toate comentariile (6)
Comentează