FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

George Țucudean, declarații mișcătoare despre problema la inimă: „Dacă se va mai întâmpla, voi pune punct fotbalului”

George Țucudean a trecut peste probleme pe care le-a avut la inimă și își dorește să continue la CFR Cluj +49   FOTO
George Țucudean a trecut peste probleme pe care le-a avut la inimă și își dorește să continue la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 21:50

George Țucudean (28 de ani), atacantul lui CFR Cluj, a vorbit despre problema la inimă care l-a ținut departe de teren timp de aproape 5 luni.

Atacantul român George Țucudean s-a deschis și a dezvăluit prin ce greutăți a trecut în ultimul an, în care a suferit două intervenții la inimă: ablații, intervenții noninvazive pentru eliminarea unor „focare" care provocau extrasistole. „Mă durea când mă uitam la televizor și nu mă puteam antrena sau nu puteam face lucrurile așa cum îmi doream. Dar m-am obișnuit cu problema asta”, a spus Țucudean la TV Telekom Sport.

George Țucudean: „Dacă se va mai întâmpla, voi pune punct”

Acum, atacantul pare să își fi revenit complet. De la revenirea în „sânul” echipei, petrecută la începutul anului, Țucudean nu a mai simțit acele extrasistole. Dacă acest lucru se va întâmpla din nou, atacantul a mărturisit că se va retrage:

„Mi-a trecut prin cap gândul să mă las, normal. Când eram la început, mă gândeam că nu mai vreau, nu mai suport. Mă temeam și când intram pe poarta stadionului, știind că acolo e mediul în care fac acele bătăi în plus (n.r. extrasistole). Mai am gânduri că ar trebui să mă las, că nu are rost să risc. Dacă se va mai întâmpla, voi pune punct. Nu se termină fotbalul odată cu mine”, a dezvăluit Țucudean.

Țucudean își dorește să continue la CFR Cluj

Lui George Țucudean îi expiră contractul cu CFR Cluj în această vară. Prelungirea sezonului ca urmare a pandemiei de COVID-19 ar însemna că atacantului i-ar putea expira contractul cu campioana înainte de finalul sezonului!

Atacantul și oficialii „feroviarilor” urmau să înceapă discuțiile despre prelungirea contractului fotbalistului, însă acest plan a fost sistat odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus: „Am avut o discuție, dar chiar atunci a început nebunia asta”, a declarat Țucudean.

Mă simt foarte bine la CFR Cluj, cred că voi continua. Am trecut peste această problemă, sper să revin la nivelul la care am fost”, a continuat el.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din București, în plină pandemie de COVID-19

+45 FOTO

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre CFR Cluj și Liga 1:

Gigi Becali își scoate pălăria în fața unui jucător de la rivala CFR Cluj: „E imediat după Wesley”

DINAMO. Ofertă concretă pentru Ionuț Negoiță, chiar în Vinerea Mare! Suporterii din ADPD au trimis documentul: „Ne luăm clubul înapoi”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
remarque
remarque  •  19 Aprilie 2020, 10:54

Bun jucator Tucudean. Si cu capul pe umeri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează