FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Gaz Metan Mediaș a reluat antrenamentele » Edi Iordănescu, rol surprinzător la echipă!

Edi Iordănescu va avea un rol diferit la Gaz Metan Mediaș +1   FOTO
Edi Iordănescu va avea un rol diferit la Gaz Metan Mediaș

Articol de - Publicat luni, 18 mai 2020 21:20

Gaz Metan Mediaș a început antrenamentele în oraș, la baza proprie de pregătire. Ardelenii au demarat acțiunea după ce-au fost testați și au ieșit negativ la COVID-19.

Edward Iordănescu (41 de ani) nu se va mai implica direct în pregătirea echipei, nici nu a sosit la antrenamente, a anunțat Fanatik, va avea rolul de consilier al formației. Așa este convenția cu conducătorii clubului, antrenorul de 41 de ani fiind în ultimele săptămâni de contract cu Gaz Metan.

Sursele Gazetei Sporturilor au confirmat faptul că „pentru moment, de pregătire se ocupă staff-ul lui Edi, iar într-o săptămână, maximum două, se va lămuri situația exactă, dacă antrenorului va prelungi acordul cu Mediașul. Contractul lui Iordănescu expiră pe 30 iunie”.

În situația actuală, de echipă se vor ocupa direct Alexandru Radu, Ioan Stelescu și Lucian Boroncoi, secunzii și oamenii de încredere ai lui Edward, Bogdan Pârvu, antrenorul cu portarii, și Marius Francisc Bogdan, analist.

Doi absenți motivați 

Trebuie să se alăture lotului doi fotbaliști. Lukas Droppa, proaspăt tătic, s-a întors din Cehia, la fel și Gabriel Moura, din Portugalia, dar încă sunt în carantină, la domiciliu, la Mediaș. Mâine, vor fi și ei testați, ca și ceilalți coechipieri și membri ai staff-ului tehnic, după care se vor alătura lotului.

Lotul lui Gaz Metan la reunire:

  • Portari: Răzvan Pleșca, Ricardo Batista, Albert Popa;
  • Fundași: Marius Constantin, Eduard Avram, Mihai Butean, Thomas Nielsen, Ionuț Larie, Marian Pleașcă, Răzvan Popa, Roberto Romeo, Răzvan Trif, Mihai Velisar;
  • Mijlocași: Nasser Chamed, Sergiu Ciocan, Paul Costea, Michael Diakota, Stephan Drăghici, Dumitru Cardoso, Boubacar Fofana, Ely Fernandes, Neluț Roșu;
  • Atacanți: Sergiu Buș, Ioan Hora, Daniel Nicula, Rareș Dogaru.

În premieră în play-off, Gaz Metan va bifa cea mai bună clasare din istoria de 75 de ani a grupării.

VIDEO. Fanii au decis: ECHIPA DECENIULUI din Liga 1

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Regii handicapurilor » Topul echipelor din Liga 1 cu cel mai mare procentaj al meciurilor câștigate la cel puțin 3 goluri diferență

Calul troian din Liga 1 » Ciprian Paraschiv, suspectat de LPF că acționează în interesul lui Burleanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează