LIGA 2  ·  FC U CRAIOVA 1948

Gigi Becali, mesaj pentru Adrian Mititelu după ce FC U Craiova a promovat în Liga 2: „Acolo e palmaresul”

Marti, 19 Mai, 08:23

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre fostul său rival din Liga 1, Adrian Mititelu, după ce echipa deținută de acesta, FC U Craiova, a promovat în Liga 2.

  • Comitetul de Urgență al FRF a stabilit pe 11 mai că riscurile derivate din pandemia de coronavirus sunt prea mari pentru ca cel de-al treilea eșalon să mai fie reluat.
  • În Liga 2 ediția 2020/21 promovează echipele clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarele unui baraj în dublă manșă între locul 1 și locul 2 din fiecare serie, dacă diferența între primele două clasate este egală sau mai mică de 3 puncte. Oltenii erau lideri autoritari în Seria 4 din Liga 3, cu un avans de 13 puncte față de urmăritoarea Șoimii Lipvova.

Finațatorul echipei roș-albastre s-a implicat în disputa dintre CS Universitatea Craiova și FC U Craiova și este de părere că echipa deținută de Mititelu este continuatoarea Științei.

„Mulţi îmi ziceau în urmă cu câţiva ani că Mititelu e terminat definitiv. Dar eu ştiam că el este un oltean foarte orgolios şi am fost convins că nu o să se lase. Şi eu, dar şi el am oferit continuitate echipelor noastre glorioase. Dacă noi nu băgam banii familiilor noastre în fotbal, atunci poate că suporterii acestor echipe nu mai aveau la ce să se uite şi să se ducă pe stadioane.

Se ştie că adevărata Universitatea Craiova a fost la Mititelu, iar dacă el a luat-o din Liga a 4-a, atunci, prin statut, tot el este continuatorul Universităţii Craiova. Palmaresul este la el. Îl aştept să revină cu echipa lui în Liga 1 şi vreau să ne batem din nou. El nu a reuşit să mă învingă pe mine. Ştiu că oful lui era că nu putea să bată Steaua şi Dinamo”, a spus Becali pentru Prosport.

 „Fără Steaua și Dinamo fotbalul nu mai are culoare. Trebuie să ai un ideal, să-i bați pe cei mai buni. Dacă nu le ai pe ele ce faci? Bucureștiul a fost mereu rivalul Craiovei. Să mai lase și Gigi Becali din nebunii și să ajungă la o împăcare. Renunț și eu dacă nu mai ajung la satisfacția de a bate Steaua și Dinamo. Îmi dispare cheful. Steaua și Dinamo trebuie să fie puternice pentru ca fotbalul nostru să aibă viitor. N-am nimic cu Steaua din Liga a 4-a, ba chiar îi respect pe cei de acolo pentru că au luat-o de jos. Dar e nevoie de un singur club, să nu mai existe confuzie. Eu cred că tot FCSB e recunoscută ca și continuatoare”
Adrian Mititelu pentru GSP.ro

VIDEO. FCSB, interzisă pe stadionul „Arcul de Triumf” ? 

Citește mai multe știri despre FC U Craiova: Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (20)

andi_frunzescu  •  23 Mai 2020, 19:00

Toate lumea stie unde este palmaresul.La Fotbal Club Universitatea 1948 asa cum au stabilit clar,definitiv si irevocabil instanțele judecătorești dar si comisiile FIFA si UEFA.Tribunalul Dolj in doua hotărâri judecătorești dar si Curtea de Apel au stabilit clar ca FC Universitatea 1948 este continuatoarea si deținătoarea legală a palmaresului echipei de fotbal înființată in anul 1948 iubita de milioane de suporteri.

Dan Petnaise  •  19 Mai 2020, 17:46

Păi Gigi, dacă echipa lui Mititelu e continuatoarea Științei, Steaua din liga 4 nu e continuatoarea CCA?

thebluestlion  •  19 Mai 2020, 15:49

Phahahaha!!! Din 2011 până în 2017 Mititelu a continuat echipa în imaginația lui :)))

Vezi toate comentariile (20 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1