FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CRAIOVA. Avertisment pentru olteni: „Au nevoie de un antrenor care să transmită răutate. Nu știu dacă Bergodi poate face asta”

Cristiano Bergodi a fost numit la Craiova în luna mai. foto: Raed Krishan +7   FOTO
Cristiano Bergodi a fost numit la Craiova în luna mai. foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2020 10:09

Numirea lui Cristiano Bergodi (55 de ani) la CS Universitatea Craiova nu e văzută cu cei mai buni ochi de Marius Șumudică (49 de ani). Vulcanicul antrenor, în prezent la Gaziantep, în Turcia, crede că oltenii aveau nevoie de un tehnician cu un alt profil. 

„E clar că au un antrenor care, chiar dacă în ultima perioadă nu a avut rezultate, cunoaște foarte mult fotbal. Lucrează foarte mult tactic, are o disciplină aparte a jocului. Craiova are nevoie de spectacol, de explozie, are nevoie să aduci lumea la stadion. Un antrenor care să facă aceste lucruri.

Mie îmi place Cristiano Bergodi, îl respect, dar nu știu exact dacă este profilul antrenorului de care are nevoie Craiova în momentul de față. Cred că au nevoie de un antrenor care să transmită răutate”, a punctat Șumudică, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

În România, Bergodi le-a mai antrenat pe FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, FCSB, ASA Tg. Mureș și FC Voluntari. Singurul trofeu câștigat a fost în 2007, Supercupa României cu Rapid.

Marius Șumudică se vede antrenând Craiova

Marius Șumudică spune că vrea să antreneze CS Universitatea Craiova în viitor. 

„Da, vreau să antrenez CS Universitatea Craiova cândva. Dacă Rapidul nu va promova în Liga 1, vreau la Craiova. Dacă Rapidul va fi aici, nu o voi face din respect. În Craiova am fost primit cum nu credeam că e posibil, oamenii se purtau atât de frumos cu mine. E ceva incredibil acolo. Salariul nu întârzie nicio zi”, a declarat Marius Șumudică, potrivit sursei citate.

VIDEO. Imagini de la primul antrenament al lui Cristiano Bergodi la Craiova

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Gustavo a semnat prelungirea contractului! Detaliile înțelegerii

Marius Șumudică ar reveni în Liga 1 și a ales echipa: „Dacă Rapid nu promovează, acolo vreau”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
lake1001
lake1001  •  31 Mai 2020, 16:14
Postat de Radulescu Aurel pe 31 Mai 2020, 13:41

Indiferent de ce va realiza Bergodi la Craiova,el nu va mai fi in toamna antrenor la Craiova.Va fi un antrenor care trebuie sa castige campionatul,e si timpul.Cred ca acest antrenor,va fi chiar Sumudica,care se pliaza foarte bine pe atmosfera din Craiova.

Cît timp e Cîrțu la Craiova, adio şanse la titlu. Craiova lua titlul cu Mangia daca nu venea Cîrţu.

908074729289300
Radulescu Aurel  •  31 Mai 2020, 13:41

Indiferent de ce va realiza Bergodi la Craiova,el nu va mai fi in toamna antrenor la Craiova.Va fi un antrenor care trebuie sa castige campionatul,e si timpul.Cred ca acest antrenor,va fi chiar Sumudica,care se pliaza foarte bine pe atmosfera din Craiova.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează