FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR 1-3

CRAIOVA - CFR 1-3. Cristiano Bergodi, declarații surprinzătoare după ce a pierdut titlul: „Nu e problemă, nu e un moment incomod!”

Cristiano Bergodi, antrenor CS U Craiova +39   FOTO
Cristiano Bergodi, antrenor CS U Craiova

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 21:46 / Actualizat luni, 03 august 2020 23:50

Cristiano Bergodi (55 de ani), antrenor CS U Craiova, a comentat înfrângerea echipei sale, scor 1-3 cu CFR Cluj, care a adus titlul în curtea ardelenilor.

„Nu e un moment incomod, nici dificil. Trebuie să știi să pierzi, s-a întâmplat că am pierdut titlul, dar nu e problemă. Ceea ce am făcut până acum se datorează muncii băieților, vreau să le mulțumesc pentru tot ce au făcut. Am dat speranță până la ultimul meci întregii Oltenii că putem câștiga titlul. După, au fost mai buni ei, așa s-a întâmplat. 

Nu e că au avut ceva în plus. Punctul lor forte sunt fazele fixe. Sunt o echipă cu experiență, nu era ușor. După ce am luat al doilea gol, ni s-au tăiat picioarele. E foarte greu să joci contra unei echipe cu asemenea experiență. A fost eliminată în EL de Sevilla cu două remize, vă dați seama ce echipă este! Trebuie să le mulțumim băieților și gata.

Am început bine, am deschis frumos meciul, dar când am luat golul de 1-1 am avut puțină frică și s-a văzut că nu suntem obișnuiți mental să câștigăm. Am aruncat 2-3 mingi sus, nu era modul nostru de a juca. Al doilea gol ne-a tăiat picioarele, sincer. Băieții erau dezamăgiți, dar trebuie să stea cu capul sus. A venit și domnul Rotaru, normal că e dezamăgire mare. Dar ceea ce au făcut băieții e un lucru mare. O să vedem ce se poate întâmpla anul viitor”, a spus italianul la Look Sport.

Eu cred că am dat o speranță mare să jucăm în ultimul meci acasă contra lui CFR, cu titlul în joc. Trebuie să știm să pierdem. E fotbal, e sport competitiv - Cristiano Bergodi, antrenor CS U Craiova

Clasament play-off Liga 1:

Alte știri despre Craiova - CFR Cluj:

Ritm incendiar în finala campionatului! Dan Nistor a deschis scorul cu un GOLAZO, Vinicius a egalat după o fază fixă

VIDEO Imagini de senzație din vestiarul lui CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
10223300922175617
Ion Raducanu  •  04 August 2020, 16:56

Cand il vezi pe Cosic cascand inainte de meci te gandesti cum i-a mobilizat Bergodi... Dan Petrescu le-a spus sa moara pe teren, Bergodi ce le-o fi spus ?...

10223300922175617
Ion Raducanu  •  04 August 2020, 16:53

Bergodi va avea soarta lui Mangia daca va avea discursul lui Mangia: Jucam sa castigam fiecare meci si la sfarsit vom vedea. Publicul din Craiova vrea sa declari din primul minut ca lupti sa castigi campionatul.

ysoagar
ysoagar  •  04 August 2020, 13:37
Postat de Daniel Irimescu pe 04 August 2020, 03:53

Pe rotRu nu il intereseaza liru liru crocodilu. Il da afara

Sa fim seriosi, nu Bergodi a pierdut titlul, titlul s-a pierdut si in meciurile cu marii antrenori Papura si Piturca: punctele pierdute cu echipele de play-out: Sepsi (6p!!), Clinceni, Chindia, Hermanstadt. In meciurile din sezonul regulat echipa a pierdut 6p cu Cluj si 6p cu FCSB. Bergodi a luat o echipa debusolata care pierdea cu 4-1 contra FCSB si a dus-o sa se lupte pt. titlu. Daca Rotaru e destept il pastreaza pe Bergodi

Vezi toate comentariile (8)
Comentează