FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA - CFR CLUJ 1-3. David, ultima „redută” olteană: „Mi-au dat lacrimile iar când au ridicat trofeul, dar au meritat!”

Jucătorii campioanei l-au simpatizat instant pe David +27   FOTO
Jucătorii campioanei l-au simpatizat instant pe David

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 16:02 / Actualizat marti, 04 august 2020 17:51

Un puști de 10 ani, fotbalist la Academia Atlas, a lui Emil Săndoi, a fost singurul fan al Craiovei care a reușit să se apropie de cei de la CFR Cluj.

Era trecut bine de miezul nopții când cei de la CFR, pentru a treia oară consecutiv campionii României, după victoria cu 3-1 cu U Craiova, ajungeau pe aeroportul din Bănie pentru zborul spre casă, la Cluj. Când ușile autocarului s-au deschis, dinăuntru răzbăteau puternic acordurile imnului ardelenilor, iar Arlauskis și compania cântau fericiți.

"Le-am arătat că U Craiova are fani adevărați!"

Cum i-a văzut pe clujeni, David nu s-a mai putut abține. Orgoliul său de suporter U Craiova l-a împins în fața lor, cu fularul ridicat deasupra capului, chiar în timp ce rivalii de la CFR intrau pe rând în aeroport. 

"Am vrut să le arăt ce înseamnă să fii fan adevărat, să aperi echipa ta până la capăt, chiar și când pierde. Eram dezamăgit de înfrângere, am plâns la meci și mi-au dat lacrimile când i-am văzut iar, ducând trofeul la Cluj. Trebuie să recunosc că CFR a meritat acest titlu. Dar la anul o să câștigăm noi! Și n-o să mai așteptăm până în ultima etapă. De asta le-a arătat fularul cu numele echipei pe care o iubesc!", a spus David.

A fost un gest care i-a amuzat pe cei de la CFR. Unii au încercat să îl gâdile, să îl ciupească, cu simpatie, dar puștiul n-a cedat, n-a lăsat brațele jos. Pentru David a rămas măcar satisfacția că și-a privit rivalii în față, de aproape, fără teamă. Promisiunea unei viitoare revanșe. Ultima "redută" oleană înainte ca ardelenii să plece din Bănie cu trofeul de campioni.

Joacă și el atacant

David Jianu a trecut în clasa a IV-a la Colegiul Național "Ștefan Velovan". Dar în paralel joacă și fotbal, la una dintre grupele Academiei FC Atlas, a lui Emil Săndoi, acum antrenor la Chindia. Idolul său este Ilie Balaci și visează ca peste alți 10 ani să joace și el pentru echipa-fanion din Bănie. 

VIDEO. Cristiano Bergodi: „Al doilea gol al CFR-ului ne-a ”tăiat” picioarele”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Ce urmează pentru CS Universitatea Craiova, după ratarea titlului: avantajele pentru sezonul viitor, ce jucători pot pleca și pe ce posturi vrea Bergodi întăriri

GSP Live. CFR Cluj e campioană, dar războiul continuă » Conspirația alimentată de Cozmin Gușă: „Am văzut apropieri între Mihai Rotaru și clinica Regina Maria”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
187751679411505
Radu Alexandru  •  04 August 2020, 22:01

Cfr azi la fel dinamo înainte....!

suporterucv
suporterucv  •  04 August 2020, 20:44
Postat de magic4ever pe 04 August 2020, 19:14

S-a facut dreptate ca nu a castigat aceasta clona din Craiova campionatul la cat de mult a fost avantajata de arbitrii in play-off...Craiova lui Mititelu este adevarata Craiova,sper sa promoveze anul viitor!

Asa vrei tu sa fie :) Pana una alta Universitatea s-a batut la titlu, iar Dinamo (daca asta o fi, ca cica mai e una prin liga 4) se bate la retrogradare. Vezi-ti de *** din cotet, ca-i aproape sa mora !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  04 August 2020, 19:14
Postat de suporterucv pe 04 August 2020, 17:51

Sa nu castigi niciun titlu in ultimii 29 de ani, sa te zbati mai mereu in mediocritate (exceptand ultimele sezoane), plus doua retrogradari (2005 si 2011), plus dezafilierea (2011), plus falimentul (2014)....si sa fii totusi atat de iubita de fani (in Oltenia si nu numai), asta inseamna sa fii CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI !!! Noua echipa a Craiovei, noua Universitatea duce mai departe acest titlu onorific !! Felicitari pustiului !!

S-a facut dreptate ca nu a castigat aceasta clona din Craiova campionatul la cat de mult a fost avantajata de arbitrii in play-off...Craiova lui Mititelu este adevarata Craiova,sper sa promoveze anul viitor!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează