FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 2-0

CRAIOVA - CFR CLUJ // FOTO Mitriță s-a întors în Bănie. Momente emoționante pe „Ion Oblemenco”

Captură TV Telekom Sport +22   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 20:55

Alexandru Mitriță (24 de ani) a revenit în Bănie, după spectaculosul transfer la New York City FC, pentru a-și lua rămas bun oficial de la alb-albaștri. El a dat în mod simbolic lovitura de start a meciului de azi dintre CSU Craiova și CFR Cluj (2-0), de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Mijlocașul transferat în MLS de New York City FC a fost aplaudat de cei peste 25.000 de oameni aflați pe arena craioveană. Oltenii i-au scandat numele fotbalistului născut la Craiova. 

Totodată, Mitriță i-a predat banderola de căpitan lui Nicușor Bancu.

Înaintea acestui moment, craiovenii au pregătit un spectacol la mijlocul terenului, unde mai mulți copii au fluturat steaguri ale echipei și drapelul României.

Au fost și câteva petarde aruncate din sectorul galeriei craiovene.

coli mitrita
+23 FOTO
Captură TV Telekom Sport

Mitriță a apucat să debuteze deja pentru americani în urmă cu două zile într-o partidă amicală, reușind să marcheze un gol contra lui AIK Stockholm, scor 1-1. Detalii AICI!

7.400.000 €au plătit cei de la New York City FC pentru Alex Mitriță

3e locul pe care a terminat New York City FC sezonul regulat al Conferinței de Est 2018, pierzând apoi în sferturile play-off-ului cu Atlanta United, care va deveni și campioana MLS

3e locul pe care-l ocupă transferul lui Mitriță în topul celor mai scumpe mutări din L1, după Stanciu (Anderlecht, 9,8 milioane euro) și Chiricheș (Tottenham, 9,5 milioane euro)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
fairplayromania
fairplayromania  •  11 Februarie 2019, 00:16

Au fost 30.000 de spectatori..... 9 milioane suma de transfer....info pentru pescari...

thomassystem
thomassystem  •  10 Februarie 2019, 22:46

Zlatan are numai 1,5 milioane? La Paris avea 20 iar la Manchester 12. A decăzut rău. Dacă algea China sau Emiratele îi dădeau ăia 25 de milioane pe sezon. Carlos Tevez rămâne cel mai bine plătit fotbalist al tuturor timpurilor. A avut la chinezi un salariu exorbitant de 40 de milioane pe sezon.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează