FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ

CRAIOVA - CFR CLUJ. FOTO Se anunță haos pe străzile din Bănie! Ultrașii din Peluza Sud și-au început numărul

Ultrașii din Peluza Sud au scris pe pereți, în diverse locații, următorul mesaj: „Club Sportiv fără identitate / Vreți 5 titluri într-o noapte”. +2   FOTO
Ultrașii din Peluza Sud au scris pe pereți, în diverse locații, următorul mesaj: „Club Sportiv fără identitate / Vreți 5 titluri într-o noapte”.

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 14:16 / Actualizat luni, 03 august 2020 15:17

CS Universitatea Craiova și CFR Cluj joacă astăzi, de la 20:30, meciul decisiv în lupta pentru titlu. Ultrașii din Peluza Sud vor să strice eventuala sărbătoare a rivalei din oraș.

  • Dacă Universitatea Craiova va câștiga meciul cu Astra la „masa verde”, oltenii sunt campioni și cu un egal cu CFR, în derbyul de luni seară;
  • Dacă meciul cu Astra se va juca, iar Craiova scoate cel mult un egal la Giurgiu, CFR va fi campioană în caz că ia măcar un punct în meciul cu CSU.

Ultrașii celor de la FC U Craiova 1948 și-au anunțat intenția de a ieși pe străzi la finalul partidei dintre CS Universitatea și CFR Cluj. Ei au început protestele încă din noaptea trecută, când au vandalizat mai multe locuri din oraș. Aceștia au scris pe pereți, în diverse locații, următorul mesaj: „Club Sportiv fără identitate / Vreți 5 titluri într-o noapte”.

Peluza Sud anunță proteste

Indiferent ce se va întâmpla cu această echipă, ieșim și noi. Dacă ei ies 700 în centru să sărbătorească, ieșim și noi! Ne ducem să ne bucurăm pentru CFR Cluj, pentru Golofca, am jucat cu el la Suceava. Vreau să îl prezint prietenilor din Peluza SUD. Ne vom bucura la stadion. Data trecută, când au ieșit la aeroport, nu a fost distanțare socială. Nu vrem să ne batem. Vrem să fie corect ce spune FRF, UEFA. Când au promovat, nu le-a dat drept să joace în cupele europene. Vor fi scandaluri mari! Vom fi pe prima pagină mult timp. Acest război din Craiova nu se va încheia niciodată!
- Andrei Preda, liderul fanilor din Peluza Sud

VIDEO. Ultrașii au vandalizat gardul casei lui Sorin Cârțu

Citește și alte știri despre Craiova - CFR Cluj:

Craiova - CFR Cluj e în aer! Campioana amenință cu neprezentarea: „Jucătorii se tem, iau în calcul să nu joace” + Replica oltenilor: „Faceți azi un test sau pierdeți cu 0-3”

Mihai Rotaru a dezvăluit de ce a fost amânat inițial meciul cu Astra: „Ne-a aprobat Liga cererea”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
mobutu
mobutu  •  03 August 2020, 19:01

Cozile de topor, adică Slujitorii *** subalternilor neamului mititelu de la booveni, Jud Dolj, vandalizează ....ca atare, autoritățile sunt cu ochii pe ei...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

239210873112253
Adrian Și Atât  •  03 August 2020, 17:12
Postat de Eugen Pan pe 03 August 2020, 15:56

daca luam titlu ,soarecii astia borschetari se ascund prin toate gaurile.tot orasul se va bucura in strada..poate chiar si in alte orase ale tarii...

*** ”***” ***? ***. ***! ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihneadds
mihneadds  •  03 August 2020, 16:48

Este *** si invidia unor copii care au crescut mari din pomenile patronilor de moda veche! Pregatiti sectiile UPU, deoarece daca Universitatea va castiga campionatul, unora li se va face rau!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close