FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - ACADEMICA CLINCENI 3-2

CRAIOVA - CLINCENI 3-2 // Cine e Vasile Constantin, puștiul din Celaru care l-a salvat pe Papură cu golul antologic: „Idolii mei sunt Balaci și Craioveanu”

FOTO: SportsPictures.eu
FOTO: SportsPictures.eu

Articol de - Publicat luni, 15 iulie 2019 18:31

CS Universitatea Craiova a câștigat dramatic meciul din prima etapă cu Academica Clinceni, scor 3-2. MVP Vasile Constantin (21 de ani), mijlocașul aruncat de olteni în luptă pe final, a dat un gol de grație la debutul în Liga 1, apoi a povestit cine l-a determinat să devină fotbalist.

Un șut senzațional într-un moment de panică generală al oltenilor, pe fondul nemulțumirii și al fluierăturilor din tribunele stadionului „Ion Oblemenco”, după ce Academica Clinceni reușise să egaleze la 2.

La primul său meci în Liga 1, la 12 minute de la apariția pe gazon, în minutul 5 al prelungirilor, a ieșit la rampă Vasile Constantin. Mijlocașul ofensiv de 21 de ani și jumătate a șutat năprasnic de la 25 de metri, mingea s-a dus sub transversală.

„E teribil, are niște driblinguri foarte bune, e mingicar. A mai dat goluri senzaționale la echipa secundă în liga a treia. Trebuia promovat mai devreme, încă de acum 2 ani”, a declarat Silviu Bogdan, fostul manager al centrului de juniori al alb-albaștrilor, pentru GSP.

8-uri de legendă

Puștiul era impresionat de felicitările și atenția acordate după meci. El, copilul din Celaru, o comună aflată la o oră distanță de Craiova! Și Devis Mangia îl urmărise și-l lăudase în trecut, la juniori, dar Corneliu Papură a făcut mai mult, l-a luat în premieră în cantonament la prima echipă, iar duminică i-a oferit debutul.

„A fost și este un moment fantastic pentru mine. Depinde de mine și de Mister dacă voi mai juca în continuare. Eu sunt pregătit oricând. Aș fi fericit să câștigăm numai cu 3-2, cu emoții, fiindcă ar însemna 3 puncte și am ieși campioni. Idolii mei au fost domnul Ilie Balaci și domnul Gică Craioveanu”, a spus puștiul. Joi, cu Sabail, în returul cu azerii, poate fi titular! 

„A fost inspirat să marcheze un gol de generic, sper să reușească mult mai mult decât acest gol”Corneliu Papură, antrenor U Craiova

Vezi și:

CRAIOVA - CLINCENI 3-2 // Corneliu Papură neagă problemele oltenilor + De ce l-a scos pe Marian Șerban, jucător U21, în prima repriză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
109843526893784
Aurel Radulescu  •  16 Iulie 2019, 10:33

Eu,nu cred că Papura poate fi salvat de cineva,e prea proste să poată fi salvat. Ce a pățit Neagoe e nimic ,fata de ce va păți papura

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  16 Iulie 2019, 03:43

Ati vazut ce s-a intamplat la meciul Viitorul- Dinamo? Nu, nu intreb de ce nu dorm, in ghete, baietii lui Hagi caci coledzi lui Cartu nu pricep, dar iau aminte si le spun: daca marii dreguitori ai echipei cred ca cei 11 caini ai lui Neagoe vor sta de capra in timp ce ai nostri isi fac siesta dupa berea de seara nu doar ca se inseala dar soarta lui Papura va fi si mai urata. Copii lui Gica Hagi alearga de rup pamantul, la ai nostri eroi cine le spune buna dimineata fara sa ii deranjeze din scutece?

fairplayromania
fairplayromania  •  16 Iulie 2019, 01:49
Postat de raikkonen79 pe 15 Iulie 2019, 19:52

21 de ani la debut? Pai mai trebuia tinut....ca doar oltenii fac zaibar din stafide locale sau struguri din import. Altfel, gsp-istilor, aveti grija la norma de articole dedicate CSU ca ii dati toate planurile peste cap observatorului, acest neobosit propovaduitor al "renasterilor asistate" si totodata inchizitor, trimis in lume sa demaste si sa infiereze gigismul din presa.

Ai grijă cum vorbeşti !!! Esti nou angajat la *** si vrei să faci impresie? "Observatorul" este printre putinele personaje care au carte, pe aici pe unde vrei tu să te umflii în zer... GSP asculta atent si învaţă de la el si se inspiră, iar a 2-a zi apare articolul în ziar.... Aşa că mergi pe deal cu Constantinescu....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close