FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO 4-1

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // Ilie Dumitrescu, cucerit de Valentin Mihăilă: „E cel mai bun din România, peste Coman!”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 22:45

Ilie Dumitrescu (50 de ani) a vorbit foarte frumos despre Valentin Mihăilă (19 ani, atacant), după Craiova - Dinamo 4-1.

Cum pleacă de pe loc... Cred că e cel mai bun din România la capitolul ăsta! Nu pleacă nimeni ca el. Nici la FCSB nu sunt așa jucători, e peste Coman din acest punct de vedere.

Iar fizic el nu este lucrat 100%, încă este crud. Nu are rost să vorbim de sume, dar e un jucător de mare perspectivă”, a spus Dumitrescu la TV Digi Sport.

Mihăilă a marcat golul de 4-1 al Craiovei în minutul 86, după o cursă fantastică.

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // Ilie Dumitrescu, cucerit de Valentin Mihăilă: „E cel mai bun din România, peste Coman!”

Valentin Mihăilă, în duel cu Denis Ciobotariu

Craiova - Dinamo 4-1

VEZI ȘI:

CRAIOVA - DINAMO // FOTO Unde e VAR-ul când ai nevoie de el!? Decizie controversată a lui Marius Avram » Trebuia validat golul lui Dinamo?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
2235970676520191
Crush Sand  •  05 Noiembrie 2019, 13:55

DACA NICI ILIE NU STIE,VORBA AIA,A ANTRENAT LA PAOK,AEK,STEAUA...E ADEVARAT,CATEVA MECIURI,NU PENTRU CA EL AR FI FOST SLAB CA ANTRENOR,CI DIN SIMPLUL MOTIV CA JUCATORII NU I INTELEGEAU VOCABULARUL EXTREM DE BOGAT SI STILUL VESTIMENTAR...SA NU UITAM CA A INVENTAT JOCUL PE BENZILE TERENULUI COMBINAT CU AXUL CENTRAL PE TRANZITIA POZITIVA DATA DE MINGEA A DOUA:))UNDE MAI PUI CA LA 'HANUL CU TEI' ISI FACEA TACTICA IN TIMP CE MAI ADMIRA CATE UN TABLOU?!LASAND GLUMA LA O PARTE,MI SE PARE CEL MAI MARE FILFIZON CARE APARE PRIN STUDIOURI PE LA EMISIUNI CU PROFIL FOTBALISTIC.DACA ERA BUN CU ADEVARAT,REUSEA IN ANTRENORAT.ASA,DA DIN GURA FOLOSIND CELE 400 DE CUVINTE DIN VOCABULAR SI CE E SI MAI DE NEINTELES,IA SI O GROAZA DE BANI PE PROSTIILE DEBITATE.HALAL TARA,HALAL DE EL!!!:))

sbfc
sbfc  •  05 Noiembrie 2019, 10:24

SI CALUL ALEARGA DAR NU DA LAPTE! Era un jucator la Dinamo poate ca va mai aduceti aminte, facea furori, alerga bine, era tehnic, se nume Mitea si a ajuns la Ajax. Juca in echipa cu Ibrahimovici...un an doi a fost de senzatie, peste copilul asta. Pe Mihaila lasati-l sa joace... nu-i mai umpleti creierul cu tampeniile voastre, afara este fotbal adevarat, conditie fizica foarte buna, viziune in joc, forta, pe care eu nu le vad la baiatul asta de 19 ani. La Ajax la varsta asta esti batran. Mai incet cu laudele...e prea mult zgomot pentru nimic.

sbfc
sbfc  •  05 Noiembrie 2019, 10:13

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // Ilie Dumitrescu, cucerit de Valentin Mihăilă: „E cel mai bun din România, peste Coman!”. Peste Coman la ce? Continuarea pe care jenantii ziaristi le la GSP nu o trec in titlu, bineinteles... Mai departe Ilie spune: „Cum pleacă de pe loc... Cred că e cel mai bun din România la capitolul ăsta! Nu pleacă nimeni ca el. Nici la FCSB nu sunt așa jucători, e peste Coman din acest punct de vedere. Sa mearga la atletism. Copilul asta are cota de 2 lei, nu mai scrieti de dragul de a incita lumea prin titluri mincinoase... Rusinica!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează