FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO 4-1

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // Marcel Popescu le răspunde „câinilor”: „E inoportun să acuze arbitrajul. Jucătorii lor ar fi trebuit să pună radarul”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 11:28

Marcel Popescu, managerul general al Craiovei, le răspunde oficialilor dinamoviști. Aceștia, prin vocea lui Florin Prunea, au acuzat arbitrajul lui Marius Avram de la partida câștigată luni seara de olteni cu 4-1.  

„Declarațiile lor sunt amuzante. Haideți să fim onești. Dacă luăm cele două penalty-uri acordate Universității, n-are rost să ne mai văităm și să ne mai lamentăm. A invoca arbitrajul ca scuză mi se pare inoportun”, a declarat Marcel Popescu, la Pro X.  

  • În minutul 11, la scorul de 0-0, golul dinamovistului Robert Moldoveanu a fost anulat pe motiv de ofsaid. Moldoveanu a reușit să-l învingă cu o lovitură de cap pe portarul Pigliacelli, după o centrare foarte bună a lui Dan Nistor, însă brigada condusă de Marius Avram a dictat ofsaid. 
     
  • În minutul 66, la 3-1, Andrei Ivan centrează, iar mingea sa se duce în brațul lui Mihai Popescu. Avram a lăsat jocul să continue.

„Universitatea are un trio ofensiv extrem de rapid, mă refer aici și la Bărbuț. Dacă era precaută, Dinamo trebuia să pună radarul, jucătorii noștri au depășit viteza legală” - Marcel Popescu

Vezi și: 

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // Florin Prunea, atac fără precedent la FCSB: „Nu suntem doriți în play-off, noi nu împrumutăm alte cluburi cu bani!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
 •  05 Noiembrie 2019, 23:04

Dansy de ce esti prost? Aaaaa, pentru ca esti gigist bolnav cu capul

 •  05 Noiembrie 2019, 23:00

E inoportun sa demasti un idiot de arbitru gigist. Marcelica!??

 •  05 Noiembrie 2019, 22:58
Postat de pe 05 Noiembrie 2019, 12:48

Marcelică dar daca voi prăzarii, care stați mereu capră la poftele fc5beului, ați fost asa de buni de ce ati avut nevoie sa va arbitreze marioneta gigistă numită avram!? De ce marcelică pana in min.20 s-a fluierat TOTUL, DAR ABSOLUT TOTUL NUMAI IMPOTRIVA LUI DINAMO, iar atacurile voastre criminale erau trecute cu vederea de ipochimenul pitic in negru!??? Poti sa raspunzi??

Marcelica dar daca ar fi fost invers ce ziceai!??? Cred ca nu-ti mai tacea gurița...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează