FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO 4-1

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // Florin Prunea, atac fără precedent la FCSB: „Nu suntem doriți în play-off, noi nu împrumutăm alte cluburi cu bani!”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 23:45

Florin Prunea (51 de ani), președintele lui Dinamo, a criticat arbitrajul după meciul pierdut de echipa pe care o reprezintă, scor 1-4 cu Universitatea Craiova, și a făcut trimiteri controversate.

„N-a fost un meci de 4-1, meritam mai mult de la acest joc. Per total însă, a fost o victorie meritată a Craiovei. Prima repriză le-a aparținut, iar a doua a fost în totalitate a noastră”, a declarat Prunea la TV Digi Sport.

„Nu suntem doriți în play-off”

Prunea a amintit episodul petrecut între FCSB și Astra Giurgiu în luna martie a acestui an. Atunci, s-a dovedit faptul că echipa finanțată de Gigi Becali i-a împrumutat pe giurgiuveni, în timp ce ambele formații participau în același timp în play-off-ul sezonului 2018-2019. (DETALII AICI)

„A 11-a greșeală de arbitraj împotriva lui Dinamo. Nu pot să spun mai multe, pentru că amenzile sunt destul de mari! Au fost două greșeli flagrante împotriva noastră. Nu suntem doriți în play-off. Acolo trebuie să fie echipe care nu au ce să caute. Noi nu împrumutăm alte cluburi cu bani”, a mai afirmat Prunea.

Una dintre greșelile la care Florin Prunea face referire este golul anulat al lui Dinamo din minutul 11, când brigada condusă de Marius Avram a decis că Robert Moldoveanu se afla în poziție de ofsaid (MAI MULTE DETALII AICI).

Craiova - Dinamo 4-1

VEZI ȘI:

CRAIOVA - DINAMO // FOTO Unde e VAR-ul când ai nevoie de el!? Decizie controversată a lui Marius Avram » Trebuia validat golul lui Dinamo?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (124)
bratescu_savi1
bratescu_savi1  •  05 Noiembrie 2019, 16:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bratescu_savi1
bratescu_savi1  •  05 Noiembrie 2019, 15:22
Postat de loko1 pe 05 Noiembrie 2019, 06:42

Ce confuz ? Scrie fals pentru că nu știe să scrie corect.

ok verry well its richtig ok bine da translate from americaine english: bai steaua 1986 da DI undii m a stii tu di 10 zeshii ani ?bai tu esti gabita balint eroul golgeterul dela sevillia ; CE vrei ma ce vre ti s a v a scriu ma i coerent scurt si la obiect LEGAL? DA da voi ce a ti ma i facut in 10 ZECE TEEN ANI? i a iesi ti la raport prezenta ti mi fisa de MUNCA cartea REALIZARI c e a ti MUNCIT? s au a ti frecat MENTA pi la SEVILLIA STEAUA 1986 ESPAGNE ce vre ti s a v a ma i fac in LIGA 1 SUPER DIVIZIA A cu 14 PAISPICII CLUB URI PRO FESSIONISTE in ROMANIA NATO UE DACIA.v am bagat in NATO in UE ; Acum unde vre ti s a v a mai bag?In GALATA SARAY ISTAMBULLL TURKEY ASIA CHAMPIONS LEAGUE? ce ma i vre ti s a v aconstruiesc? v am construit NATIONAL ARENA cluj arena ozn petrolul ploiesti arena U niversitatea craiova arena AUTORUTA SOARELUI BUCURESTI CONSTANTA MAMAIA MAREA NEAGRA , ce ma i VRE TI s a v a CONSTRUIESC? i a zisheshi mi MOSu lui MOS CRACIUN cu BARBA ALBA she ma i VRE TI s a v a aduca MOSU savi di SARBATORILII SFINTE DI CRASUN? ba DA cum nu m a ti UITAT ba di 10 ZESHIIIII ANIIIII LUMINAAA BRAVO ba DA shi MEMORIE SANATOASA a i AVE TI VOI EROIII PATRIEI DI LA SEVILLIA STEAUA 1986 ?ba DA voi chiar sante ti FRATIII DRADERS mei di CRUSHEA SFANTA? m a BUCUR c a nu m ati uitat;inseam na ca v am injurat SPOVEDIT BINE GHINE d nu m ai ma ti UITAT; asa s a ni ajute DUMNEZEU. AMIN in she limba vre ti s avii scriu moldovonestiii oltenestii ARGENTINA URUGUAY PARAGUAY AUSTRALIA NZ

1198649370199221
Dumitru Florin  •  05 Noiembrie 2019, 15:15

Mai "domnule" Prunea, chiar ai vazut meciul de la Severin? La golurile doi si patru de exemplu, au fost si jucatori de la Dinamo pe teren??? Intr-adevar, faza cu Moldoveanu este discutabila, in rest... Dar, decat sa te arati ca o ai "cea mai lunga" (vorba, desigur) e cazul sa cam vezi de echipa care te plateste si sa lasi "ocheadele" spre alte curti!

Vezi toate comentariile (124)
Comentează