FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO

CRAIOVA - DINAMO // Dusan Uhrin a pierdut doi jucători dintr-un foc! Cehul a rămas fără Deian Sorescu și Linas Klimavicius

Articol de - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 09:00

CRAIOVA - DINAMO 2-1 // La ultimul antrenament al ”câinilor” dinaintea deplasării la Severin, Dusan Uhrin a pierdut doi oameni importanți, poate pentru tot restul lui 2019: mijlocașul dreapta Sorescu și fundașul Klimavicius.

Final de săptămână cu ghinion pentru "câini", tocmai înaintea derby-ului orgoliilor cu CSU Craiova!

Dusan Uhrin l-a pierdut pe Deian Sorescu, unul dintre titularii cerți ai "câinilor" din acest an, a anunțat ieri GSP.RO. Și s-ar putea nu doar pentru confruntarea din Oltenia, ci pentru tot restul sezonului din 2019, dacă se adeverește la controlul medical că are ruptură la gambă.

Acest detaliu i-a afectat pe jucători și pe antrenor, întrucât bănățeanul marcase de fiecare dată în ultimele două etape, plus că oferise câte un assist, cu Gaz Metan (2-0) și cu Viitorul (3-2), fiind unul dintre puncherii formației.

Klimavicius îl ratează pe Ronaldo

Ghinionul nu s-a încheiat cu accidentarea lui Sorescu. S-a rupt și Klimavicius, de bine ce revenise în primul "11" la "optimile" Cupei cu Foresta Suceava (4-0).

Lituanianul disputa cu Mihai Popescu șansa de a fi titular, dar a suferit o fractură la deget, la picior, și iese din calcule, cel mai probabil, și pentru un meci de gală al naționalei țării sale, pe 14 noiembrie, Lituania jucând la Algarve cu Portugalia lui Cristiano Ronaldo.Klimavicius fusese integralist cu Ucraina (0-2) și cu Serbia (1-2).

Șansă pentru Brito

După ce-a fost pacient toată vara și în luna septembrie, portughezul Brito a început să arate de ce s-au zbătut atât dinamoviștii pentru venirea lui în Ștefan cel Mare. Fotbalistul plătit cu 10.000 de euro pe lună a fost titular cu Foresta în Cupă, a dat un assist, până acum înscriind doar într-un amical, cu Chiajna (2-1).

Lusitanul de 31 de ani are șanse mari să înceapă și diseară în primul "11" și să fructifice șansa de a-l înlocui pe Sorescu, Deian ratând un singur meci în actuala ediție, Derby-ul cu FCSB (1-1), din cauza unei suspendări!

Vezi și: 

DINAMO // Ionuț Negoiță, răspuns pentru Dumitru Dragomir: „Să nu vorbească doar să se afle în treabă” + „Dau acțiunile celui care va veni primul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
chris_bu67
chris_bu67  •  04 Noiembrie 2019, 14:23
Postat de magic4ever pe 04 Noiembrie 2019, 10:51

Brito este peste Sorescu

Încă nu a arătat că este peste Dejan!

1745flo
1745flo  •  04 Noiembrie 2019, 12:05

FORZA DINAMO!

magic4ever
magic4ever  •  04 Noiembrie 2019, 10:51

Brito este peste Sorescu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează