FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Ionuț Negoiță, răspuns pentru Dumitru Dragomir: „Să nu vorbească doar să se afle în treabă” + „Dau acțiunile celui care va veni primul”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 18:04

Ionuț Negoiță (45 de ani), finanțatorul lui Dinamo, a vorbit din nou despre vânzarea clubului și i-a replicat lui Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, care a afirmat că este și el interesat de preluarea formației din „Ștefan cel Mare”.

„Să fie clar, eu am plătit salariile. Clubul Dinamo s-a împrumutat în tot acest timp, de când sunt eu patron, doar la Mircea Rednic, și asta pentru că s-a oferit el, nu l-am obligat noi.

Am avut mai multe discuții despre vânzarea clubului cu alți oameni în această perioadă, de când am anunțat că vând pachetul majoritar cu 1 leu. Cine vine primul și îndeplinește condițiile, adică dă acel leu plus 500.000 de euro pe care trebuie să-i aibă în momentul în care semnăm actele și poate să susțină ulterior clubul, aceluia îi vor preda acțiunile”, a declarat Negoiță, pentru doardinamo.ro.

RĂSPUNS PENTRU DRAGOMIR

De asemenea, Negoiță a comentat afirmațiile făcute de Dumitru Dragomir, care pare a fi dispus să investească la Dinamo alături de Viorel Cataramă, persoană care și-a manifestat deja interesul de a plăti 1 leu plus 500.000 de euro garanția, sumă pe care Ionuț Negoiță a cerut-o pentru 51% din acțiunile clubului (MAI MULTE DETALII AICI).

„Dragomir să vină să vorbească cu mine, îi voi pune toate actele la dispoziție, cu presa, cu cine vrea dânsul, ca să vadă dacă e sau nu cacealma. 

Să facă toate demersurile să cumpere și atunci se va convinge că eu chiar am vorbit serios. Dacă nu vine, atunci să nu mai vorbească doar ca să se afle în treabă”
Ionuț Negoiță

VEZI ȘI:

FCSB // VIDEO Dan Petrescu despre Florinel Coman: „E cel mai bun jucător din campionat, nu m-ar surprinde să fie pe lista lui Manchester City”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
1621414144804093
George Dobrescu  •  03 Noiembrie 2019, 10:43

Nevoită nu o sa vândă nimic . Totul este o cacealma .va veni cu fel de fel de pret este ca ala face ca alarmant nu este bun .etc Daca avea de gând să vândă ceva si nu avea nimic de ascuns proceda cu totul altfel Vene a cu actele pe masa arata totul asta este de vânzare astea Sant datoriile

valyomanyd
valyomanyd  •  03 Noiembrie 2019, 09:13
Postat de Piti Balzabucu pe 03 Noiembrie 2019, 08:57

domne negoita este un om de cuvant. am fost la el si am pus pe masa 500 000 de euro dar nu am mai avut si acel un(1) leu si a zis ca nu mai stam la discuti ca sunt neserios.

Daca ai mai mult de 16 ani e grav !

1507057976284888
Piti Balzabucu  •  03 Noiembrie 2019, 08:57

domne negoita este un om de cuvant. am fost la el si am pus pe masa 500 000 de euro dar nu am mai avut si acel un(1) leu si a zis ca nu mai stam la discuti ca sunt neserios.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează