FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

BOMBA anului! Dumitru Dragomir vrea să investească la Dinamo: „Am vorbit cu domnul Cataramă și i-am spus că vin alături de el!” + care e măsura remarcabilă: „Becali va face la fel!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 noiembrie 2019 12:08

Dumitru Dragomir, fostul șef de la LPF, susține că-și dorește să investească la Dinamo alături de Viorel Cataramă, care și-a manifestat interesul de a plăti 1 leu plus 500.000 de euro garanția, sumă pe care Ionuț Negoiță a cerut-o pentru 51% din acțiunile clubului.

„Am avut o discuție cu domnul Cataramă și i-am spus că vin alături de el, dar ca co-participant financiar la acest proiect. E greu să mai fiu eu angajat. Prefer să risc niște bani de-ai mei și să scot niște bani. Nu mă duc la Dinamo să pierd bani sau să iau 5000 de euro pe lună! Dinamo trebuie să fie obligatoriu o afacere. Gândirea lui Catarmă de a băga clubul pe bursă e nemaipomenită. E o gândire pe care am avut-o și eu. Într-o Capitală cu 2 milioane de oameni e imposibil să nu bagi un club la bursă și să fie câștigător. Becali cred că va băga și el clubul la bursă. 

Cu domnul Cataramă am vorbit doar la telefon. I-am spus că vin și să-mi dea procente. Bag bani și ne apucăm de treabă. Singur nu aș veni la Dinamo. Merg doar alături de oameni serioși ca Viorel Cataramă, Nicolae Badea, Mircea Lucescu. Știu și eu câte ceva în fotbal. Am condus zeci de ani, am făcut două legi în această țară. Trebuie căutați oameni care au făcut ceva. ”, a declarat Dumitru Dragomir la Pro X.

Obiectivele lui Dragomir

Dumitru Dragomir le face și câteva promisiuni suporterilor: „În viitorii 3 ani, visul cupelor europene la Dinamo se poate îndeplini. În primul rând trebuie pus la punct centrul de copii și juniori. Apoi trebuie făcută o selecție în toată lumea, din Argentina până în Albania

În două luni rezolv și problema stadionului. Ei n-au știut să se poarte cu Bandea. Cu șantaj nu merge cu Badea, el e un tip inteligent. Trebuie ajuns la o concluzie, apoi forțat la Guvern să se construiască un stadion pe care să joace și naționala, pentru că sunt mai multe căi de a ajunge la stadion decât pe Arena Națională. Pe suporteri îi domolești prin rezultate”.

„Dacă aș fi la Dinamo aș discuta cu antrenorul. Nu-i dau telefon pentru schimbări, dar e normal să discut cu el și cu ceilalți antrenori de la grupele de juniori”
Dumitru Dragomir

38 de milioane de euroe averea estimată în ultimpul TOP 300 Capital pentru omul de afaceri Viorel Cataramă, el ocupă locul 153 dintre cei mai bogați români

VIDEO // Negoiță: „Pachetul de 51% o să îl vând pe 1 leu”

Vezi și:

Gigi Becali, despre decizia lui Negoiță de a vinde clubul Dinamo pe 1 leu: „E șmecher. Să-i arătați și lui Talpan” + „Asta a fost marea lui greșeală când a venit la Dinamo”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
adrianmurgu21177
adrianmurgu21177  •  02 Noiembrie 2019, 14:26

ma apuca rasul cand aud de socios,bani care sau strans la Dinamo cu acest proiect mort la nastere abia ajung pentru o cina la restaurant sau ca bani de buzunar pt.marele ellias

nojoke
nojoke  •  02 Noiembrie 2019, 12:00
Postat de Dan Dumitrescu pe 01 Noiembrie 2019, 18:51

Ideea de cotare pe bursa nu este catusi de putin originala. Fotbalul nu este o investitie atractiva in comparatie cu altele precum petrolul, cerealele, etc.Avand in vedere insa antecedentele militianului nu vad cine ar avea curaj sa cumpere actiuni, deci sa-i dea capital unuia care a manarit fotbalul romanesc cu celebra cooperativa. Din pacate la Dinamo nu s-au aratat interesati investitori potenti, ci numai gasti de oportunisti precum tablagiul asta care joaca pulurile cu oierul. Sa nu ne imbatam cu apa rece.

COTAREA LA BURSA FARA STATUTUL SOCIOS E FRECTIE LA UN PICIOR DE LEMN.. NIMENI NU VA INVESTI IN PATRONI CU ..FALIMENTE SI HOTII IN CV UL LOR..CATARAMA SI MITICA..PERFECT INCADRATI LA CATEGORIA ASTA..

nojoke
nojoke  •  02 Noiembrie 2019, 11:56
Postat de nojoke pe 02 Noiembrie 2019, 11:55

:)))))0 AI MAI INVATAT CINE E PATRON LA REAL MADRID..BAI ***? SA I VREI PE CATARAMA SI DRAGOMIR CA ACTIONARI LA DINAMO...FARA STATUTUL SOCIOS..E CA SI CUM AI VREA SA INTRI IN FALIMENT...INTENTIONAT..MARI AFACERISTI ASTIA 2..CE SA ZIC... COMBINATORI DE MESERIE SI..FALIMENTURI CAT CUPRINDE..LE AI STUDIAT ISTORIA?

PT BOGDANY8... PROSTIE PANA LA ..CIFRA 8 INTOARSA PE ORIZONTAL..

Vezi toate comentariile (34)
Comentează