FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gigi Becali, despre decizia lui Negoiță de a vinde clubul Dinamo pe 1 leu: „E șmecher. Să-i arătați și lui Talpan” + „Asta a fost marea lui greșeală când a venit la Dinamo”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 noiembrie 2019 11:10

Gigi Becali a vorbit despre dorința lui Ionuț Negoiță de a vinde 51% din acțiunilor clubului Dinamo pentru 1 leu, dar cu o garanție din partea cumpărătorului de 500.000 de euro.

„Să-i arătaţi lui Talpan şi Ministerului Apărării oferta de 1 leu a lui Negoiţă. Negoițăe şmecher. Nu se retrage de tot, îi rămân procente din club şi o să mai aibă de luat câteva milioane, dacă vinde pe un leu.

În plus, am înţeles că a şi împrumutat clubul cu 1.8 milioane de euro, bani pe care trebuie să şi-i ia înapoi, dacă altcineva e acționar. În momentul în care cineva va veni la club, o să-i plătească lui. Oricum, Negoiță a făcut o greşeală mare când a venit la Dinamo, nu a investit pentru performanţă! 

Dinamo are suporteri răi, sunt ca ai mei sau ca ăia de la Rapid, iar dacă nu ai performanţă, se urcă pe tine şi nu suportă să stea în play-out 2-3 ani. Când a venit la Dinamo, Negoiță trebuia să bage bani şi să facă echipă care să se bată la titlu, nu să investească la limita supravieţuirii”, a spus Becali pentru Fanatik.

VIDEO // Negoiță: „Pachetul de 51% o să îl vând pe 1 leu”

Vezi și:

Gigi Becali, tun de 3 milioane de euro! » Ce afacere se pregătește să încheie patronul FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1763887750508605
Calin Francu  •  03 Noiembrie 2019, 07:50

De ce il doare capul pe Becali acum de Negoita . Alta treaba nu are . Sa faca el performanta incontinuare la Steaua si sa lase pe altii . Negoita este cel mai tare atita timp cit nu iti creeaza concurenta ce te doare capul pe tine de situatia lui.

masinameaeata
masinameaeata  •  01 Noiembrie 2019, 23:15
Postat de Traian Pavelescu pe 01 Noiembrie 2019, 14:20

Încă o intervenție ridicola a Lui catalynn, sărmanul copil de trupa al UM Ghencea ! Repet obsesiv întrebarea simpla: in ce tari din UE au fost păstrate oribilele creatii staliniste din sport, cluburile militarizate CSA și Dinamo ? In continuarea întrebării in ce tari UE și Nato armata se amesteca abuziv și brutal in sportul profesionist? Cum catalynn și alții ca el ( noroc ca sunt putini) are doar pregătirea asigurata de cazarma Ghencea, cu instructori sovietici, el sarmanul nu stie răspunsul ! Îl ajutam noi: DOAR România mai are cluburi militarizate in sportul profesionist din UE!!! Pana când? Pana când un guvern serios va rupe definitiv legătura cu epoca de aur și va lichida sinistrele făcături sovietoide, UM Ghencea și UM Dinamo !

Bai idiotule, vezi ca facatura aia stalinista de care vorbesti, in 1986 a fost Regina Europei si prima echipa castigatoare a Cupei Campionilor Europeni din Est-ul Europei. Lasa politica ca te faci de kakao, esti praf! De unde stii tu ca Steaua si Dinamo sunt singurele echipe care apartin statului? Dar celelalte echipe de la noi din Romania, de cine aparatin? Hai lumineaza-ma si pe mine! Celelate echipe de la noi, vezi cu ce sponsori joaca pe tricouri si o sa vezi ca sunt numai primarii si atunci te intreb, care e diferenta dintre o Primarie si un Minister din punct de vedere al organizarii teritoriale? In Romania in prezent, cam toate echipele apartin tot statului si nu privatilor asa cum sunteti indusi in eroare! Toate echipele de la noi, sunt sponsorizate de Primarii care sunt UAT(unitati administrativ teritoriale si care primesc bani, ghici de unde? De la stat, asa ca stai jos, ca nu pacalesti pe nimeni! Toate echipele de la noi, sunt de fapt Steaua si Dinamo de dinainte de 1989, doar ca la o scara muuult mai mica.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  01 Noiembrie 2019, 23:01
Postat de Traian Pavelescu pe 01 Noiembrie 2019, 14:11

Eu vorbesc de cluburi militarizate create de sovietici in toate tarile din zona de influența URSS. Nu ma refer la echipe de fotbal care au trecut de la stat (armata) la privat. In UE nu mai exista cluburi militare precum CSA și Dinamo care sa se mai amestece abuziv in sportul profesionist! Nici măcar in Rusia, TSKA nu mai aparține armatei, iar de Sparta sau Slavia Praga sau Dinamo Dresda nici nu msi vorbim ca ar avea o cât de mica legătura cu cluburile inventate de sovietici! S-au rupt total și definitiv de epoca autoritara! Doar România a rămas in continuare ancorata puternic in sportul stalinist prin menținerea odioaselor cazarmi CSA și Dinami!

Si Dinamo ce legatura mai are cu structurile militarizate? De cel putin 20 de ani e club privat. Ma refer la FC Dinamo, nu CS .

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close