FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, tun de 3 milioane de euro! » Ce afacere se pregătește să încheie patronul FCSB

Articol de , - Publicat vineri, 01 noiembrie 2019 09:00

Gigi Becali a scos la vânzare un teren de 2.345 de metri pătrați și două clădiri din Pipera.

Patronul FCSB-ului nu vinde doar jucători! Câștigă milioane de euro din vânzarea de terenuri pe care le deține în special în zona Pipera. Mai nou, omul de afaceri a anunțat că e dispus să vândă un teren de 2.345 metri pătrați și două clădiri situate pe strada Erou Iancu Nicolae.

Este vorba de două corpuri de clădire care aparțineau producătorului de echipamente electrice Romes Voluntari (ROMS), societate deținută în proportie de 80,36% de Becali. 

În urmă cu zece ani, acesta a dat afară toți angajații companiei. Motivul? Exporturile au început să scadă semnificativ, iar păstrarea celor 45 de angajați nu-i mai aducea niciun fel de profit. De atunci a preferat să lase clădirea goală până la o afacere care să-i convină din punct de vedere financiar. 

Conform informațiile site-ului profit.ro, Becali pare să fi primit o ofertă care să-l fi mulțumit. Tranzacția se ridică la 3 milioane de euro, sumă ce poate fi plătită în patru rate egale pe parcursul a patru ani. 


Vânzarea vine într-un moment în care numărul tranzacțiilor imobiliare este din nou în creștere. Potrivit datelor Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, în primele nouă luni ale acestui an au fost încheiate circa 383.000 de tranzacții imobiliare.  Conform lui Becali, el mai deține 200 de hectare de teren în Pitești și aproape 300 de hectare în Voluntari și Balotești. În București, omul de afaceri susține că este proprietarul a nouă hectare în sectoarele 1 și 2. 

Acesta spune că a dobândit aceste terenuri încă din anul 1991, atât prin contracte de vânzare-cumpărare, cât şi prin achiziţionarea unor drepturi litigioase. Suma de 3 milioane din vânzarea acestor clădiri este un mizilic. Acum trei ani, în conturile lui Gigi au intrat 40 de milioane de euro atunci când a vândut un singur teren din Pipera unei firme de automobile.  
 

500.000.000 de euroeste averea lui Gigi Becali, conform ultimului top publicat de Forbes, la începutul acestui an

Citește și:

Florinel Coman, pe lista lui City » Gigi Becali a reacționat pentru GSP.RO după vestea serii din Anglia: „Acestea sunt pretențiile mele” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
vladut12
vladut12  •  02 Noiembrie 2019, 13:52
Postat de fairplayromania pe 01 Noiembrie 2019, 19:13

Ciobanul nu mai are bani si începe să vîndă pămînt... De 5 ani nu mai vinde nimic.... pac-pac.

Tu ai probleme la mansarda. Pai numai de la Steaua, cati fotbalisti a vandut in ultimii ani.

albalbastru72
albalbastru72  •  02 Noiembrie 2019, 12:20

Ginerica,asa cum se vede in poza,e pe telefon,nu are treaba el cu fotbalul sau cu afacerile,tocmai asteapta vin china iar un transport de ochelari de soare Channel si Ray-Ban.Ultimul transport a fost confiscat de politie si ginerele gainar a ramas cu ochii in soare(fara ochelari adica...).

7manuel
7manuel  •  02 Noiembrie 2019, 08:51
Postat de fairplayromania pe 01 Noiembrie 2019, 19:13

Ciobanul nu mai are bani si începe să vîndă pămînt... De 5 ani nu mai vinde nimic.... pac-pac.

Bati campii la greu. Nu mai are bani, dar ii face fetei nunta de milione, da cadouri de sute de mii (vezi Tudor). De 5 ani nu mai vinde nimic???? Iar bati campii. Pe Benzar l-a vandut in vara si a luat 2 milioane si ceva, pe Budescu l-a vandt acum 2 ani si a luat cam tot atat, pe Alibec si-a recuperat banii, pe Junior Morais l-a vandut tot in vara si a luat 800.000. Sunt doar cateva exemple care mi-au venit acum in minte. Probabil ca mai sunt. Baga bine la cap, nu-l mai plange pe Becali ca are mult mai multa minte ca tine ca sa faca bani.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează