FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA - DINAMO // Sorin Cîrțu, laude pentru rivali: „Bogdan Vintilă și Narcis Răducan fac un cuplu bun”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 12:51

Sorin Cîrțu (63 de ani), președintele echipei CS Universitatea Craiova, este optimist înaintea duelului cu Dinamo, din cadrul etapei a 15-a din Liga 1, ce se va disputa la Severin, având în vedere faptul că în Bănie se lucrează la instalarea noii suprafețe de joc.

„Suntem ca acasă la Severin. Am pus 17.000 de bilete în vânzare. Sigur că era altceva să jucăm acasă, dar ce să facem acum? E bine să vedem și jumătatea plină a paharului că se pune gazonul”, a spus Sorin Cîrțu, la TV Digi Sport.  

Elvir Koljic (24 de ani), proaspăt revenit după o accidentare care l-a ținut 7 luni pe tușă, s-a accidentat din nou. 

„Mare ghinion cu copilul ăsta. Pentru el și mai ales că se transmite și la el. E altă exprimare că nu îl avem în echipă”, a spus Sorin Cîrțu. 

Întrebat dacă oltenii vor aduce un înlocuitor pentru atacantul bosniac în această iarnă, Cîrțu a răspuns: „Nu știu, vedem ce spune Piți. El e cel care decide”. 

Laude pentru rivali  

FCSB, cu Bogdan Vintilă (47 de ani) pe banca tehnică, nu a mai pierdut de 9 meciuri, iar președintele oltenilor apreciază rezultatele înregistrate de către rivalii bucureșteni. 

„Îi felicit pe cei de la FCSB. Îl felicit pe Bogdan Vintilă. Succesul lui coincide și cu venirea lui Narcis, au făcut un cuplu bun”, a spus Sorin Cîrțu. 

VIDEO // MATCH PREVIEW CRAIOVA - DINAMO

VEZI ȘI: 

INTERVIU EXCLUSIV Cristi Pulhac, despre situația de la Dinamo: „Acum facem Wall Street pe Ștefan cel Mare?” + „Pe vremea lui Badea și Borcea nu s-ar fi întâmplat un astfel de amatorism” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
chris_bu67
chris_bu67  •  04 Noiembrie 2019, 19:04

A uitat să-l felicite pe Feșnic după prestația de aseară,Varul îl folosim la spoit pereți

dakesis
dakesis  •  04 Noiembrie 2019, 16:50

Cartule, ne-au ajuns si slugoii de la fc gazde!!! ce se intampla la Craiova? mai mult stam pe loc... E bine cu nea Tzurca?

244249106025670
Andrei VG  •  04 Noiembrie 2019, 15:15

Fierbe Meme de ciuda ca au rezultate mai bune fara el.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close