FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

INTERVIU EXCLUSIV Cristi Pulhac, despre situația de la Dinamo: „Acum facem Wall Street pe Ștefan cel Mare?” + „Pe vremea lui Badea și Borcea nu s-ar fi întâmplat un astfel de amatorism”

Articol de - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 12:01

Cristi Pulhac, 35 de ani, fost fundaș dinamovist, ironizează intenția lui Viorel Cataramă de a lista la Bursă clubul Dinamo.  

  • Craiova - Dinamo se joacă astăzi, de la ora 20:30, în cadrul etapei #15 din Liga 1. Meciul va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro. 

Campion cu „câinii” în 2007, Pulhac consideră că forma bună a roș-albilor este datorată de faptul că Uhrin a reușit să formeze un grup unit în Ștefan cel Mare și anunță că partida cu Craiova este una dificilă. 

- Cum ți se pare forma lui Dinamo în acest moment? 
- Nu aș putea să vorbesc prea mult de forma sportivă ci de situația clubului. Pentru că de asta sunt eu îngrijorat. Discuțiile și instabilitatea din ultima vreme nu fac deloc bine. Eu unul nu înțeleg ce se întâmplă pe acolo. Pe de altă parte îl înțeleg și pe Negoiță. Când intri în fotbal nu știi peste cine dai. 

- Deci îi iei apărarea? 
- Nu e vorba că îi iau apărarea, dar poate pur și simplu nu se pricepe la fotbal și s-a bazat pe tot felul de antrenori și conducători de club ori țepari ori nepregătiți. Păi e posibil să existe celebrul contract Șerban? Pe vremea lui Badea și Borcea nu s-ar fi întâmplat un astfel de amatorism. Noi, foștii jucători, mai auzim una alta de pe la echipele la care am jucat. Se cam vorbește că cine a trecut în ultimii ani pe la Dinamo nu prea a făcut cine știe ce treabă. 

„Unii au plecat cu buzunarele pline” 

- Deci e vinovat de faptul că nu a adus oamenii potriviți? 
- Da, și de alte decizii greșite! Păi Rednic era de dat afară? Chiar credeți că avea nevoie Rednic de comisioane? Vă zic eu că nu! El împrumuta clubul, să fim serioși! Oricum, nu se mai fac comisioanele de pe timpuri. Ce să ia nea Mircea acum, o mie de euro sau două mii maximum? Ce naiba, să fim serioși! Revenind la Ionuț Negoiță, eu consider că merită respect pentru că a ridicat mâna și a spus că nu mai poate și nu mai vrea să țină echipoa. Nici nu poate să-și vândă casa ca să bage bani în fotbal. 

- Cum ți se pare varianta propusă de Viorel Cataramă cu listarea clubului la Bursă? 
- Nu știu dacă e chiar așa! Acum facem Wall Street din America pe Ștefan cel Mare. La fotbal trebuie să te pricepi, nu e suficient să ai bani. Plus că sunt mulți angajați în cluburi care în loc să își facă meseria, fură bani. ȘI dacă tu ești concentrat pe alte afaceri și nu ești cu capul la fotbal, te fură toți. Și pe la Dinamo au stat unii douiă luni și au plecat cu buzunarele pline. Sunt mai puține echipe și mai puțini bani și acum e o junglă totală. Era și pe vremea mea, dar erau mult mai mulți bani așa că oamenii erau mai relaxați. Acum se calcă toți în picioare care să prindă niște bani. 

„Uhrin a strâns grupul” 

- Hai să vorbim și de echipă... 
- E clar că este într-o oarecare creștere! Și asta în mare parte pentru că a revenit Nistor la mijloc. Ar fi fost și mai bine dacă nu se accidenta Fabbrini, era altceva. 

- De Uhrin îți place? 
- A știut să strângă grupul, dar nu mai sunt echipe care să domine campionatul, să joace un fotbal extraordinar. E de ajuns să ai un grup unit, nu neapărat cu mari calități, și poți face rezultate bune. Când jucam, dacă eram cu un antrenor, făceam tot ce puteam să nu plece. Asta contează enorm. M-am uitat atent la momentele în care țipă la ei, ii ceartă, am urmărit expresiile faciale să le văd atitudinea față de el. 

„Craiova are tot!” 

- Și? Cum e? 
- De respect și de ascultare. Nu sunt deranjați și asta e important. Rezultatele vin din faptul că acum sunt uniți împreună ci antrenorul. Pentru că mari jucători în afară de Nistor nu sunt. 

- Ce face Dinamo cu Craiova? 
- Îmi doresc din tot sufletul să bată Dinamo! Mereu pronosticul meu va fi victorie Dinamo. Indiferent de situație, pronosticul meu va fi că bate Dinamo. Cu siguranță va fi un meci frumos, spectaculos. Dinamo și-a revenit, Craiova a făcut un meci spectaculos în Cupă și are un antrenor foarte bun. Ce să mai vorbim de Victor Pițurcă? Au antrenor, stabilitate financiară, stadion frumos plin cu suporteri. 

- Da, dar se joacă la Severin. 
- E un avantaj pentru Dinamo, dar oricum publicul se va depasa în număr mare pentru că rivalitatea cu noi este foarte mare. 

VIDEO // MATCH PREVIEW CRAIOVA - DINAMO

VEZI ȘI:

GALERIE FOTO CS Universitatea - Dinamo, rivalitate cu cuțitele pe masă! 9 mesaje dure ale galeriilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
andrei1337
andrei1337  •  04 Noiembrie 2019, 15:30

S-a găsit și Pulhac, un băiat cu maxim 3 clase sa isi debiteze opiniile despre sustenabilitatea ideii lui Catarama. Daca am ajuns chiar atât de proști încât să îi cerem părerea lui Pulhac pe o chestiune pur economică, atunci, fraților, ne merităm soarta. El nu știe adunarea și scăderea numerelor naturale, ce sa mai vorbim de piata bursiera.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează