FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO

CRAIOVA - DINAMO // VIDEO Alex Mitriță s-a antrenat cu oltenii, dar altul este „talismanul” lui Victor Pițurcă: „Cu siguranță va fi în tribună”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 15:18

CS Universitatea Craiova și Dinamo vor oferi derby-ul etapei #15 din Liga 1, iar oltenii vor avea susținători importanți în tribune: Claudiu Răducanu (42 de ani) și Alex Mitriță (24 de ani).  

  • Craiova - Dinamo se joacă luni, 4 noiembrie, de la ora 20:30, la Severin și va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.  

„Claudiu Răducanu e unul dintre talismanele mele și cu siguranță se va afla în tribune. Piticu' (n.r. Alex Mitriță) a făcut antrenament cu noi și e normal să se regăsească lângă colegii lui. Au un meci greu și trebuie să fie lângă noi”, a spus Victor Pițurcă, la conferința de presă. 

Partida se va juca la Severin, având în vedere faptul că pe „Ion Oblemenco” se lucrează la înlocuirea suprafeței de joc, dar managerul oltenilor nu este îngrijorat din acest punct de vedere: „Jucând la Severin, trebuie să ne adaptăm condițiilor de acolo, dar băieții au jucat mult timp acolo, sunt obișnuiți”.  

„Suntem favoriți”

Fostul selecționer a găsit o asemănare între cele două echipe, dar este de părere că oltenii sunt favoriți.  

Eu cred că favorită este Craiova. Este normal ca lumea să se gândească așa. Numai dacă te uiți în clasament e favorită Craiova. Jucăm și în fața propriilor suporteri. Și Dinamo are atuurile ei, meciul va fi pe munchie de cuțit. Ambele echipe sunt într-o creștere de formă”, a mai comentat Victor Pițurcă. 

VEZI ȘI:  

Koljic OUT până în 2020! Declarații EXCLUSIVE de la doctorul Craiovei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
100002473541087
Danut Ognean  •  02 Noiembrie 2019, 17:15

fortza dinamo

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close