FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // Emoții pentru Elvir Koljic: „Sperăm să fie doar o contuzie”

Articol de - Publicat vineri, 01 noiembrie 2019 20:21

Accidentat cu Voluntari, Elvir Koljic (24 de ani, atacant), fotbalistul Craiovei, rămâne incert pentru derby-ul cu Dinamo. Medicul Stamatescu e rezervat și așteaptă rezultatele tuturor investigațiilor.

  • Craiova - Dinamo se joacă luni, 4 noiembrie, de la ora 20:30. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

Joacă Koljic, luni, cu Dinamo? Bănia stă cu sufletul la gură în așteptarea verdictului medicilor. Atacantul bosniac s-a accidentat la spate în meciul de Cupă de la Voluntari (4-1), încercând o execuție pretențioasă, din foarfecă, și în ciuda îngrijirilor primite n-a mai putut continua. 

Antrenorul Victor Pițurcă era abătut la conferința de presă: „Îl doare foarte tare spatele și sunt îngrijorat, ar putea fi ceva la nervul sciatic". 

Iar doctorul Claudiu Stamatescu, contactat azi, a fost destul de rezervat: „Încă are dureri, dar sperăm să fie doar o contuzie. Un diagnostic final vom avea însă abia după ce termină de făcut toate investigațiile, la Craiova". 

Oltenii s-au pregătit azi, în prima parte a zilei, la București. Titularii au rămas la „refacere", în timp ce restul lotului a efectuat un antrenament normal, înaintea întoarcerii acasă, cu autocarul.   

3 aparițiia bifat Koljici în acest sezon la CS Universitatea: una în Cupă și două în Liga 1, unde a înscris un gol. Bosniacul vine după o accidentare care l-a ținut 7 luni pe tușă

VEZI ȘI:

FCSB // VIDEO Dan Petrescu despre Florinel Coman: „E cel mai bun jucător din campionat, nu m-ar surprinde să fie pe lista lui Manchester City”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
robotucigas
robotucigas  •  02 Noiembrie 2019, 12:23
Postat de univ_craiova1 pe 02 Noiembrie 2019, 09:26

A marcat 13 goluri în primul an când a venit la Craiova, petarda mare nu? Dai drumu la cerșit și vorbește despre adevăratele clone ale fotbalului ***!

Niște distruși! La ce te aștepți.! Ei spun de clone, clonele dracu. Bai nu înțeleg de ce atâta tam-tam pe seama asta. Craiova maximă nu mai este, de ce se *** pe ei? Auzi au luat-o în clonă, da ba dar clonă a făcut mult mai mult decât a făcut mititilul. Ala nu a știut decât s-o îngroape și s-o desființeze. Da vina pe tot ce se poate, dar nu a zis o singură dată nu și-a cerut iertare la suporteri. Dar suporteri ăștia cică sunt proști. Ăștia nu mai sunt fanatici, ți cu o echipa asa cum este ea. Ca este clonă, distrusă sau mai știu eu... Sa vină unul și sa zic, fac o echipa și o nu numesc FC universitatea Craiova number One. Și acolo se vor duce niște prosti, ca este number One. Apropo celor ce spun clonă, cea din a este mai bătrână ca cea din a 3-a oare care este clonă? Asta în cazul în care principala s-a dus pentru totdeauna

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  02 Noiembrie 2019, 09:43

Vina lui Piturca! Intr-un meci cistigat la pas Koljici nu trebuia introdus pe teren.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  02 Noiembrie 2019, 09:26
Postat de kinomax pe 02 Noiembrie 2019, 01:30

ce tot se insista cu petarda asta de kolici? gata s-a terminat. 500 de mii de euro aruncati pe geam de clona csu.

A marcat 13 goluri în primul an când a venit la Craiova, petarda mare nu? Dai drumu la cerșit și vorbește despre adevăratele clone ale fotbalului ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează