FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // EXCLUSIV Ce-a ratat Craiova! Fundaș cu meciuri în Champions League și Europa League

Articol de - Publicat vineri, 07 februarie 2020 18:28

Craiova a căutat să își aducă un fundaș central de mare calitate și cu experiență, aceasta fiind dorința primordială atât a staff-ului tehnic, cât și a patronului Mihai Rotaru. 

Ultimul chiar le-a spus apropiaților încă de la începutul lui 2020: "Dacă vom aduce un apărător de clasă, atunci chiar că avem cum să ne înscriem în cursa pentru titlu". 

Dintre români, oltenii au studiat posibilitatea de a-i transfera pe Tamaș (Astra), M. Constantin (Gaz Metan) și Săpunaru (Kayserispor), dar au mai existat discuții și cu fotbaliști din străinătate.

De la 15.000 la 30.000 de euro

Cel mai departe, în privința tratativelor, s-a negociat cu Leo Lacroix, fundaș central elvețian de 27 de ani, care este sub contract cu francezii de la St. Etienne. S-ar fi putut ajunge la eliberarea gratis a fotbalistului din Hexagon, însă elvețianul și juveții nu s-au pus de acord asupra detaliilor contractuale. Aceasta fiindcă oltenii au mers până la varianta unui salariu lunar de 15.000 de euro, în timp ce Lacroix a dorit dublu!  

Se ajunsese la o concluzie comună asupra duratei contractuale, doi ani și jumătate.

CV foarte bun

Leo a avut și o selecție în prima reprezentativă a Elveției, după ce a fost selecționat la toate echipele naționale de juniori. Cu meciuri la fiecare nivel competițional, inclusiv Champions League și Europa League, Lacroix a început fotbalul la FC Sion, apoi a jucat pentru St. Etienne, FC Basel și Hamburg. În acest moment, este cotat la un milion de euro pe transfermarkt.com.

Din vara 2019, Lacroix a fost trecut la echipa secundă a lui St. Etienne, de aceea voia o altă experiență, însă a ținut de bani atunci când a fost vorba de un transfer în Liga 1.

10partide a bifat elvețianul în Europa League, marcând și un gol

2meciuri a strâns Lacroix în Champions League, pentru Basel, dubla cu Manchester City din 16-imile Champions League, de acum doi ani, când a și fost integralist

CRAIOVA // Nicușor Bancu le răspunde ultrașilor care l-au acuzat că s-a dat lovit cu FCSB: „Cei de la club știu foarte bine ce a fost”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Foto: Guliver/Getty Images

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
2566094053612073
Desene Animate Dublate Romana  •  08 Februarie 2020, 15:36
Postat de dansy pe 08 Februarie 2020, 10:26

Cine poate da in Romania un salariu de 30000 de euro pe luna? Numai voi de la GSP ati putea crede asa ceva.Ati scris asta ca invrajbiti suporterii Universittii impotriva d-lui Rotaru.Suntem prea destepti sa punem botul la prostiile voastre

CFR a dat astfel de salariu. Și la un momendat în România vor trebui mărite salariile pentru a veni jucători buni. Dar în România patroni vor doar câștig repede. Fără prea multa investiție și durere de cap. Dacă mersi ia 50 milioane, acești jucători merita și ei mai mult. Își dau sănătatea pe teren, fac și ei cât ii trage inima. Dacă ii dai 3000, de 3000 va juca

dansy
dansy  •  08 Februarie 2020, 10:26

Cine poate da in Romania un salariu de 30000 de euro pe luna? Numai voi de la GSP ati putea crede asa ceva.Ati scris asta ca invrajbiti suporterii Universittii impotriva d-lui Rotaru.Suntem prea destepti sa punem botul la prostiile voastre

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close