FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // Nicușor Bancu le răspunde ultrașilor care l-au acuzat că s-a dat lovit cu FCSB: „Cei de la club știu foarte bine ce a fost”

Articol de - Publicat vineri, 07 februarie 2020 15:37

Nicușor Bancu (27 de ani), fotbalistul Craiovei, e supărat pe fanii care s-au îndoit că la 0-2 cu FCSB, în decembrie, a suferit o ruptură musculară. 

Nicușor Bancu a încheiat anul trecut cu o triplă dezamăgire. Una mai mare ca alta. Pe 22 decembrie, Craiova a pierdut pe Național Arena, în fața FCSB-ului, cu 0-2, iar el nu și-a putut ajuta echipa decât 18 minute, fiind înlocuit după ce a suferit o ruptură musculară. 

Mai rău, tocmai lui, căpitanului, i s-a reproșat atunci că, de fapt, nu s-ar fi accidentat, ci s-ar fi dat lovit pentru a nu fi părtaș la eșecul care se profila, în condițiile în care oltenii erau dominați copios! 

Nicușor Bancu: „Te doare când unii n-au încredere în tine”

Confruntat cu acuzațiile pe care i le-au adus unii fani, mai cârcotași, Bancu a admis că „te doare când unii n-au încredere și spun că te-ai dat lovit la un meci cu Steaua. Fiecare poate să spună ce vrea, eu îmi văd de treaba mea, de jocul meu aici. Cei de la club știu foarte bine ce a fost, eu la fel, cu siguranță nu m-am dat lovit”. 

Căpitanul „leilor” crede că totul i s-a tras „de la oboseala acumulată. Trebuie să fiu mai atent. Mă bucur, în schimb, că am revenit mai repede decât mă așteptam”. 

4 minute, în final, a jucat Bancu în primul meci oficial al anului, cu Gaz Metan (3-1). Duminică, împotriva Viitorului, e de așteptat să fie titular

Nicușor Bancu: „N-am ce să-i transmit lui De Nooijer”

La meciul tur cu Viitorul, 3-1, Bancu a fost acuzat de comportament rasist de către fundașul constănțenilor, Bradley de Nooijer. 

Iar ulterior, CNCD l-a amendat cu 10.000 de lei, aceeași sumă fiind reținută și celor de la CS Universitatea Craiova „pentru pasivitatea arătată în acest caz”. Bancu a afirmat că „lui De Nooijer n-am ce să-i transmit. Ce-a fost a fost. Nu m-am supărat eu pe cel care mi-a rupt piciorul...”.

"Viitorul e un adversar redutabil. Dar și vremea ne poate pune probleme. La Ovidiu am mai jucat pe vânt, atunci ne-au dat și gol aproape din corner" "De doi ani, de când sunt eu la națională, se tot vorbește de naturalizarea unor jucători. Oricât de bine aș juca, tot se vorbește, m-am obișnuit" - Nicușor Bancu, căpitan CSU Craiova

VIDEO // Amintire emoționantă a lui Cristi Minculescu: „Am jucat fotbal cu Ilie Balaci în curtea școlii. Era deranjant de modest față de cât de valoros era”

Vezi și: 

Cristi Minculescu, întrebat direct de Ioanițoaia cu care echipă din Craiova ține » Răspunsul atipic dat de starul rock

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
dansy
dansy  •  08 Februarie 2020, 10:32

Sa le fie rusine acelor asa zisi suporteri care nu fac altceva decat sa bage zazanie intre suporterii adevarati si echipa.Toata lumea stie ca Bancu este un jucator corect si nu ar face asa ceva niciodata.

2566094053612073
Desene Animate Dublate Romana  •  08 Februarie 2020, 09:55

Eu nu înțeleg suporteri ăștia. Mai acești suporteri care baga strâmbe la echipă ar trebui interziși. Ba portarul îl lucrează pe Pițurcă, ba bancu se da loviți. Eu cred ca toată prostia asta trebuiesc înceteze. Iar șeful galeriei trebuie sa ia ordinea în mână, ca se pare ca a scăpat-o. Eu cred ca decât 30.000 mai bine 20.000 de suporteri care sunt doar asa ziși ultrasi fac toate *** astea. Ei maxim sunt 2000, mare pierdere ar fi. Eu cred ca pierderea o pune rotaru când face legea și nu face investiți bune. Asa ca D3 ce mama dracu ne trebuie ultrasi sa facă fum, sa dea cu petarde și uneori clubul sa aibă de suferit din cauza lor? Credeți ca suporteri de rand nu știu sa cânte? Ori acești ultrasi sunt proști, ori aceste știri sunt false în numele lor. Oare ar vrea sa distrugă spiritul echipei. Dacă nu sunt ei luați masuri oamenii buni

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2566094053612073
Desene Animate Dublate Romana  •  08 Februarie 2020, 09:45
Postat de stefan.. pe 08 Februarie 2020, 09:21

Bancu, Mateiu, Kelic si Pigliacelli au fost cam "obosiți", la timpul acela. :)))

Au fost pe zda mă-ti! De ce mama dracu va luați de băieți într-una așa? Sunt oameni, și dacă se accidentează înseamnă că nu mai pot

Vezi toate comentariile (9)
Comentează