LIGA 1  ·  CRAIOVA - FC VASLUI, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Craiova fără victorie pe "Ion Oblemenco" în faţa Vasluiului!

Victor Piturca, Piturca, Craiova
Victor Piturca, Piturca, Craiova

Articol de - Publicat sambata, 23 octombrie 2010 00:00

Universitatea Craiova nu a cîştigat niciuna din întîlnirile cu FC Vaslui disputate pe “I.Oblemenco”. Singura victorie a oltenilor în calitate de gazde s-a consemnat pe 23 martie 2009, scor 2-1, dar partida s-a jucat pe "Extensiv".

Pe fostul “Central”, “Ştiinţa” a contabilizat un meci fără gol, chiar în prima întîlnire ce a avut loc pe 29 iulie 2006, în celelalte două jocuri moldovenii reuşind să se impună la limită, cu 1-0 în etapa ce a tras cortina peste sezonul 2008/2009 şi cu 2-1 în deplasarea din ediţia trecută.

Istoria întîlnirilor dintre Craiova şi Vaslui este relativ recentă,  ele duelîndu-se doar de 8 ori, palmaresul consemnînd două victorii Universitatea, trei remize, iar de trei ori s-au impus cei ce vor fi oaspeţii arenei din Bănie sîmbătă seara.

În două rînduri, disputele dintre cele două formaţii au avut implicaţii directe asupra clasamentului final. Astfel, partida din runda 34 a sezonului 2008/2009 încheiată cu 1-0 pentru moldoveni a scos Universitatea din zona cupelor europene, aceştia coborînd de pe 5 pe 7, în timp ce Vaslui a urcat chiar pe locul lăsat liber de “juveţi”.

Un alt meci important s-a disputat în returul ediţiei precedente, atunci “alb-albaştrii” au cîştigat în deplasare prin reuşita lui A. Piţurcă, cele 3 puncte dovedindu-se la final a fi vitale în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Arbitrul Cr. Balaj se va afla pentru prima dată la centru într-un meci al Craiovei în ediţia curentă, în timp ce pentru adversari va fi a doua oară, precedenta întâlnire fiind în Giuleşti (Rapid-Vaslui 2-0).Cum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (2)
just59  •  23 Octombrie 2010, 20:50

Va fi prima in aceasta seara! Succes Stiinta!!

bluelion71  •  23 Octombrie 2010, 20:06

In atentia tuturor frustratilor de diferite steaguri pe care victoriile NOII CRAIOVE nu-i mai lasa sa doarma: NICI NOAPTEA ASTA NU DORMITI!

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Snooker
Finala CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1