FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-1

CRAIOVA - FCSB 0-1 // EXCLUSIV Gigi Becali, prima reacție după victoria norocoasă din derby: „A fost ca pe vremuri!”

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 23:30

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a comentat victoria reușită de echipa sa în deplasare cu CS Universitatea Craiova, scor 1-0. 

„Ce să mai vorbesc? Zero șuturi pe poartă, nu au trecut de centrul terenului în prima repriză. Asta e tot ce vreau să spun. N-au avut niciun șut pe poartă tot meciul, jucătorii lor n-au trecut de jumătatea terenului. S-a jucat ca pe vremuri, toți la o singură poartă!”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro. 

Becali a reclamat și faza controversată din prima repriză, în care Istvan Kovacs nu a dictat penalty la contactul dintre Kelic și Florinel Coman. „Am avut penalty clar la Coman”, a spus finanțatorul vicecampioanei. 

FCSB, victorie norocoasă la Craiova

FCSB a dat lovitura pe final în derby-ul cu CS U Craiova, scor 1-0, echipa lui Bogdan Vintilă plecând cu toate punctele din Oltenia la debutul lui Victor Pițurcă. 

Unicul gol al partidei a venit în minutul 88, când nou-venitul Juvhel Tsoumou a profitat de o respingere greșită a lui Pigliacelli. 

Vezi AICI toate detaliile de la Craiova - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (44)
374898580070956
Mihai Precup  •  16 Septembrie 2019, 09:36
Postat de blatistu49 pe 16 Septembrie 2019, 09:14

vai de capul tau cu defilarea dupa blatul de ieri portarul intentionat a scapat mingea pe bune nici PLAY of nu prind esti depasit breee in Europa nu mai intra coeficientul sa facut praf deci ramin cu blaturile in campionatul de cacao

Pai deja Steaua bate tot in condițiile în care n-au revenit toți titularii (Gnohere și Man încă nu și-au intrat în forma după accidentări iar Soileidis a fost suspendat), după viitorul și craiova urmează victoria cu cFR, adică cu cele mai bune echipe din liga 1.

andrei.f
andrei.f  •  16 Septembrie 2019, 09:22

Nimic nou sub soare, steliştii au servit bătuta de rigoare oltenilor. Istvan a arbitrat bine, unitar, n-a dat penalty la Coman, n-a dat nici la Ivan, faze similare !

blatistu49
blatistu49  •  16 Septembrie 2019, 09:19

BECALI are usa deschisa la clona cistiga cind vrea normal ca clona mimeaza jocul sa u lasat dominati intentionat plus portarul rezolva meciul nu poti te ajutam FCSB u veci no sa mai intra in GRUPA coeficientul a scazut deci ADI EUROPA ramin cu blaturile

Vezi toate comentariile (44)
Comentează