FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

EXCLUSIV CS U Craiova, fără jumătate de echipă cu FCSB?! Oltenii pot rata cupele europene

CS Universitatea Craiova ocupă locul 3 în Liga 1 // foto: Facebook @ Universitatea Craiova
CS Universitatea Craiova ocupă locul 3 în Liga 1 // foto: Facebook @ Universitatea Craiova

Articol de - Publicat luni, 17 mai 2021 10:06 / Actualizat luni, 17 mai 2021 16:11

CS Universitatea Craiova nu va conta sigur pe Koljic, Papp, Vlădoiu, accidentați, și pe Bancu, suspendat, cu FCSB. Se fac eforturi pentru recuperarea lui Bălașa, Marius Constantin și Baiaram, însă primordial este ca ei să fie apți pentru finala Cupei de sâmbătă.

  • FCSB și Craiova se întâlnesc miercuri, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport.

După eșecul cu CFR (1-3) de pe "Oblemenco", Marinos Ouzounidis și-a atacat jucătorii și a sugerat că mai bine bagă echipa secundă cu FCSB decât să mai vadă o evoluție atât de modestă ca a vedetelor sale și miercuri. A fost o declarație la nervi, însă nu-i departe de adevăr.

Craiova, probleme de lot înaintea derby-ului cu FCSB

Problema în acest moment este că nici dacă ar vrea, tehnicianul grec nu poate alinia un unsprezece redutabil contra roș-albaștrilor. Jumătate dintre titulari, accidentați, s-au mutat pur și simplu în cabinetul doctorului Claudiu Stamatescu! 

Golgeterul Elvir Koljici, se știe, va reveni pe teren abia sezonul viitor, la fel Paul Papp. Iar din informațiile Gazetei, și în cazul lui Ștefan Vlădoiu lucrurile stau la fel. Lovit de Păun, la Sfântu Gheorghe, fundașul dreapta a scăpat ca prin urechile acului de-o fractură, dar s-a ales cu o leziune musculară pe un mușchi profund al gambei, ceea ce necesită încă timp pentru o vindecare completă. Pentru confruntarea cu FCSB, lor li se adaugă căpitanul Nicușor Bancu, aflat la a treia și ultima etapă de suspendare dictată împotriva sa după eliminarea din meciul cu FC Botoșani (2-3).

 Crampoanele CFR-iștilor au lăsat și ele urme destul de serioase pe gambele alb-albaștrilor. Astfel, Ciprian Deac i-a adăugat lui Baiaram o contuzie pe glezna unde a avut probleme recent, Marius Constantin a suferit o entorsă, iar Bălașa o plagă la genunchi chiar în secundele dinaintea fluierului final. 

Medicii fac eforturi să-i recupereze inclusiv pentru derby-ul cu FCSB, însă mai important este ca ei să fie la dispoziția lui Ouzounidis sâmbătă, în finala Cupei de la Ploiești.

CUM AR PUTEA ARĂTA CRAIOVA CU FCSB

  • Pigliacelli - Căpățână, Screciu, Acka, Vătăjelu - Mateiu, Nistor - Câmpanu, Cicâldău, Ofosu - A. Ivan

Eu cred că aș putea juca împotriva FCSB, nu e ceva foarte serios, dar ultimul cuvânt îl va avea medicul
Ștefan Baiaram, atacant U Craiova 

Citește mai multe știri despre Craiova:

Declarația lui Ouzounidis care poate declanșa un scandal-monstru în Liga 1! Antrenorul Craiovei e gata să facă un gest-șoc

Critici pentru olteni după prestația din derby-ul cu CFR: „Craiova arată ca o echipă care nu merită să fie pe podium”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
317438543208950
Ionele Marian  •  17 Mai 2021, 21:13

Sînt slabi ăsta este adevărul dar parcă prea au fost controlați la tendoane,clienții favoriți ai Botosaniului și CFR.Cluj

suporterucv
suporterucv  •  17 Mai 2021, 20:05

Stati linistiti...si cu titulari si cu rezerve e acelasi lucru, echipa e prafff !! Fcsb poate bate fara probleme pe Universitatea actuala.

735681093223958
Ionel Potec  •  17 Mai 2021, 18:39
Postat de kuba pe 17 Mai 2021, 18:09

Verifica palmaresul dintre craiolguta și fcsb , nea Poteca! După sa vb , bine? Se simte cu craiolguta va pierde Cupa României și probabil și locul 3 :))))))

I-a verifica palmaresul lui mititelu cu becali ca e mult mai slab, bai istetule becali a pierdut un campionat din cauza craiovei ptr care becali i-ar fi dat 5 meciuri lui rotaru,au pierdut din varii motive dar nu cred ca ai vazut meciuri gen fcsb botosani dar cu oameni incuiati nu ai ce vb, ba tu esti mai manipulat decit crezi , te tine ma un pariu ca nu pierde cu astra? Ti-am mai spus du-te si roaga-te fa ceva , desi e o finala astra s-ar putea sa aibe alte probleme existentiale asa ca roaga-te bine de tot

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close