FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 2-0

Panduru a început să râdă de Toni Petrea în direct: „E culmea fotbalului!”

Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în runda a 4-a a play-off-ului din Liga 1. Basarab Panduru l-a ironizat la final pe Toni Petrea, antrenorul roș-albaștrilor, pentru cum a explicat acesta schimbarea lui Adrian Niță în minutul 40. +8   FOTO
Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în runda a 4-a a play-off-ului din Liga 1. Basarab Panduru l-a ironizat la final pe Toni Petrea, antrenorul roș-albaștrilor, pentru cum a explicat acesta schimbarea lui Adrian Niță în minutul 40.

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2021 22:13 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 22:33

Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în runda a 4-a a play-off-ului din Liga 1. Basarab Panduru l-a ironizat la final pe Toni Petrea, antrenorul roș-albaștrilor, pentru cum a explicat acesta schimbarea lui Adrian Niță din minutul 40.

Toate detaliile despre Craiova - FCSB 2-0, AICI!

Toni Petrea a susținut după meci că Niță obosise după doar 40 de minute: „Am mizat pe surpriza cu Adrian Niță, gândindu-mă la viteza pe care o are, a avut și acea situație din startul meciului, când trebuia să primim penalty. Apoi s-a sufocat, n-a mai jucat de mult timp. Era terminat fizic! A avut de alergat mult. A făcut atât cât a putut și faza defensivă. L-a solicitat destul de mult Bancu”.

Concret, Petrea afirmă că Niță nu mai putea rămâne pe teren nici 5 minute, până când arbitrul fluiera finalul primei reprize!

Basarab Panduru, expert TV și fost mare fotbalist, a început să rădă, în direct la Telekom Sport, ascultând motivația tehnicianului: „Asta e culmea fotbalului! Nu tu îl bagi (n.r. pe Niță), nu tu îl scoți, dar tu îți ceri scuze și vorbesti două minute despre asta”.

Adrian Niță, primul meci în acest sezon de Liga 1

Adrian Niță, surpriza oaspeților din această seară, a bifat prima prezență în actualul sezon din Liga 1. Atacantul în vârstă de 18 ani a evoluat ultima dată pentru echipa lui Petrea pe 10 februarie, în Cupa României, 0-1 cu Dinamo.

+4 FOTO

FCSB a pierdut primul loc

După această etapă, avem un nou lider: CFR Cluj, care a învins-o miercuri pe FC Botoșani, 2-0. FCSB a trecut pe locul secund, la două lungimi în spatele campioanei. Craiova e pe 3 (37 de puncte).

Dragomir, nemilos cu un jucător de la FCSB: „E destrăbălat, nu se poate! Acolo s-a jucat meciul”

Citește mai multe știri despre Craiova - FCSB 2-0:

Gafă uluitoare a lui Andrei Vlad în Craiova - FCSB » Portarul roș-albaștrilor, intervenție lamentabilă la șutul lui Nistor

Ce scandal va fi! FCSB a cerut penalty în startul meciului » Decizia lui Kovacs

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  30 Aprilie 2021, 09:50

Marius Constantin e jucatorul campionatului....daca nu le vinde el meciurile U Craiova ajunge campioana ! Pot sa fie 9 in fata si in aparare Marius Constantin si nu trec de el ! Doar 3 jucatori trebuia sa plateasca Rapid Bucuresti in ultimii 15 ani si aveau echipa de Liga 1 , in rest doar juniori sa ii formeze ....Daniel Nicolae, Matei si Marius Constantin !

1581870215401957
Andronic Popovici  •  30 Aprilie 2021, 08:54

nu vroiam sa mi mai amintesc dar l am vazut pa Toni Petrea intr un meci de inceput de play of ,nu din cele trei din fata ,la un aut pt echipa adversa mingea a iesit in apropierea antrenorului Fcsebe care a prins o in maini si atinut o pana a venit jucatorul care vroia sa bata autul iar Petrea a asteptat pana sa apropiat cu mana ntinsa si in loc sa o dea ia dat drumul jos . Care ati vazut pe Zidan in aceeasi situatie in meciul cu o ploaie torentiala ,chiar a iesit un pas inafara spatiului alocat si si a servit adversarul ...fara cuvinte

gemina
gemina  •  30 Aprilie 2021, 07:22
Postat de elgabri pe 30 Aprilie 2021, 05:01

Pandurule si tu esti tot un Petrea dar cu cioc ;))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează