FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

CRAIOVA - FCSB // Cum l-a descoperit Costică „Vâlcea” pe Istvan Kovacs: „Vorbea mai mult maghiara, era un deficit” » Ce răspuns i-a dat arbitrul

Articol de , , - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 20:31

CRAIOVA - FCSB // În urmă cu mai mulți ani, fostul președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, poreclit „Costică Vâlcea”, dădea câteva declarații despre Istvan Kovacs, 34 de ani, arbitrul întâlnirii CS Universitatea Craiova - FCSB de duminică seara.

„Eu l-am descoperit, mi-a plăcut ca arbitru, însă din cauza faptului că el vorbea mai mult limba maghiară, la testele teoretice nu se descurca bine. Eu am insistat să trec peste acest deficit al lui pentru că am zis că are calități native, fizice în special, pentru a deveni un bun arbitru”. 

Kovacs s-a apărat atunci și a spus: «Vreau să vă întreb: cum mi-am luat bacalaureatul în acest caz? Și să vă mai spun ceva. La liceu aveam întotdeauna note mai mari la română decât la maghiară!»”.

250 de meciuria arbitrat Kovacs în Liga 1, e pe locul 6 all-time; lider e Alexandru Tudor, retras din activitate la finalul anului trecut

Istvan Kocacs, dușmanul lui Gigi Becali 

De-a lungul timpului, discursul lui Becali, patronul de la FCSB, a conținut chiar și un atac xenofob la adresa unuia dintre cei mai buni antrenori români:

„Kovacs și-a bătut joc de munca copiilor ăstora. Nu ți-e rușine? E o mizerie de om. Fault clar în fața lui, ce greșeală să fie? N-a vrut să-l dea. Dacă nu l-a văzut, să se ducă la el acasă, în Ungaria! E clar că la cum a arbitrat, CFR trebuie să ia campionatul”, a declarat Becali.

Vezi și: 

CCA incendiază derby-ul: arbitrează Istvan Kovacs, dușmanul lui Gigi Becali!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
2067504070221278
Patricia Cosmina  •  15 Septembrie 2019, 10:01

Va dati seama daca pe *** asta l-au ajutat sa ajunga arbitru.. dar toate numele de copii, veri, nepoti, etc. de arbitrii, observatori.. care sunt cca. 85% (luati numele si o sa vedeti ca aaproape toti sunt din familii de arbitrii). De aia ce sa mai zicem ca nici in ghete nu pot sta, nu au avut si nu au nici o treaba cu arbitrajul!! sunt pusi acolo in locul altora care, chiar merita!! Si nu vorbesc in necunostinta de cauza.. din pacate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2067504070221278
Patricia Cosmina  •  15 Septembrie 2019, 09:57

Pai degeaba are fizic de arbitru daca nu are cap!! degeaba!! daca nu stie regulamentul si face numai greseli!! bine ca recunoaste costica!! se da in fapt!! pai e normal asa sa promovezi pe ochi frumosi??? poate altul care nu o fi avut fizicul lui dar avea cap si stia fotbal acum e pe santier din cauza ca sunt promovate astfel de odrasle in fotbal... :(

caoradea
caoradea  •  14 Septembrie 2019, 20:59

Si *** nu a foat suspendat. Unde era comisia atunci ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează