FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 2-0

Tănase îl atacă frontal pe Kovacs: „E incredibil ce face acest om!”

Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în runda a 4-a a play-off-ului din Liga 1. Florin Tănase l-a atacat la final pe arbitrul întâlnirii, Istvan Kovacs. +8   FOTO
Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în runda a 4-a a play-off-ului din Liga 1. Florin Tănase l-a atacat la final pe arbitrul întâlnirii, Istvan Kovacs.

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2021 22:58 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 22:58

Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-0, în runda a 4-a a play-off-ului din Liga 1. Florin Tănase l-a atacat la final pe arbitrul întâlnirii, Istvan Kovacs.

  • CONTEXT: Vătăjelu a fost eliminat în minutul 54, pentru cumul de „galbene”. Fundașul oltenilor, avertizat în prima repriză, l-a „placat” pe Octavian Popescu în marginea careului de 16 metri. Ulterior, Tănase a încercat să-i explice lui Vătăjelu de ce a fost eliminat, iar Kovacs l-a avertizat.

Toate detaliile despre Craiova - FCSB 2-0, AICI!

„În seara asta parcă n-am fost așa proaspeți, s-a acumulat și oboseala, jucăm din trei în trei zile și avem cel mai subțire lot. Trebuie să ne refacem, nu este nimic pierdut. Dacă vom câștiga meciul următor, vom urca pe locul 1. Cred că Istvan Kovacs a arbitrat ok, dar dacă aveam penalty și cartonaș roșu pentru ei în minutul 5 nu cred că ar fi revenit.

Totuși, este incredibil cum am primit cartonașul galben. Eu vorbeam cu Vătăjelu, îi explicam de ce a luat roșu. Nu i-am spus nimic arbitrului și el mi-a arătat cartonașul galben. Puteți să-l întrebați pe Vătăjelu, este incredibil ce face acest om. Mai și spune în cască: «Tănase, galben, proteste»”, a declarat Tănase la Telekom Sport.

Îl respect pe Istvan Kovacs, îi respect meseria, va arbitra la Euro. Dar sunt niște lucruri... La faza în care eu am fost eliminat, Tănase a luat galben doar pentru că a vorbit cu mine! Sincer, mi se pare o atitudine puțin ciudată față de jucători
Bogdan Vătăjelu, fundaș Craiova

+4 FOTO

FCSB a pierdut primul loc

După această etapă, avem un nou lider: CFR Cluj, care a învins-o miercuri pe FC Botoșani, 2-0. FCSB a trecut pe locul secund, la două lungimi în spatele campioanei. Craiova e pe 3 (37 de puncte).

Dragomir, nemilos cu un jucător de la FCSB: „E destrăbălat, nu se poate! Acolo s-a jucat meciul”

Citește mai multe știri despre Craiova - FCSB 2-0:

Gafă uluitoare a lui Andrei Vlad în Craiova - FCSB » Portarul roș-albaștrilor, intervenție lamentabilă la șutul lui Nistor

Ce scandal va fi! FCSB a cerut penalty în startul meciului » Decizia lui Kovacs

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (59)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  01 Mai 2021, 10:45

Felicitari Vatajelu pentru fairplay ! Cati ar fi spus asta? Rusine inca o data lui Istvan Kovacs!

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  01 Mai 2021, 00:12

Dar voince faceti bai tasica? Mai pierdeti un campionat? nu exista decat o singura explicatie... Sunteti zero la intelect... SAdica prosti facuti gramada!!! De fapt ati recunoscut ca sunteti o adunatura de jucatori fara nicio idee de joc... Fiecare joaca ce vrea si daca iese ceva bine daca nu ori arbitrul ori terenul ori programul. Mai putin voi... Voi nu... Voi sunteti deja vedete pe care oierul a pus niste ptreturi in care nici el nu crede dar incearca si el ca poatae mai gaseste niste fraieri ca aia de la parma... Vi de fcsb -ul si de oile voastre... Sunteti de rasul curcilor!!!

firaldo
firaldo  •  30 Aprilie 2021, 17:32

Vatajelu este fair play si i ia apărarea lui Tănase.E clar ca acest Istvan Kovacs este mult prea plin de el...foarte arogant si obraznic...de aici ne dam seama de ce educație a primit.Aici la noi suntem aroganți...cu nasul pe sus iar în Champions League alergam după jucatori sa le cerem autografe.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează