FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CS Universitatea Craiova primește întăriri înaintea derby-ului cu FCSB » Pe cine recuperează Ouzounidis

CS Universitatea Craiova primește întăriri pentru meciul cu FCSB.
CS Universitatea Craiova primește întăriri pentru meciul cu FCSB.

Articol de - Publicat luni, 26 aprilie 2021 11:09 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 11:38

CS Universitatea Craiova primește întăriri pentru meciul cu FCSB. Elvir Koljic (25 de ani) este din nou la dispoziția lui Ouzounidis, Stephane Acka (30 de ani) și Andrei Ivan (24 de ani) vor fi recuperați până joi, la ora derby-ului. Iar în cel mult 10 zile va fi OK și Ștefan Baiaram (18 ani).

  • CS Universitatea Craiova - FCSB se joacă joi, de la ora 19:45, liveTEXT pe GSP.ro.

Trei puncte la Cluj, luate campioanei (2-1), liderul FCSB învins de Sepsi (1-2). Sau, altfel spus, CS Universitatea e din nou în cărți pentru titlu. Are un moral la cele mai înalte cote înaintea derby-ului de joi, contra echipei lui Gigi Becali, dar și un efectiv refăcut în mare parte. după numeroasele indisponibilități din ultima vreme. 

Craiova îi recuperează pe Koljic și Baiaram

În minutul 64 al meciului din Gruia, Andrei Ivan a trebuit să fie înlocuit. Probleme musculare. Iar Stephane Acka a încheiat partida într-un picior. Însă din informațiile Gazetei, niciunul nu va lipsi din lotul lui Marinos Ouzounidis. Sunt toate șansele ca echipa medicală condusă de doctorul Claudiu Stamatescu să-i recupereze până la ora partidei. 

CS Universitatea Craiova primește întăriri înaintea derby-ului cu FCSB » Pe cine recuperează Ouzounidis
Elvir Koljic revine în lotul Craiovei

Dacă Mihai Bălașa mai are o etapă de suspendare, astăzi e așteptat să revină la echipă Elvir Koljic. În meciul din Cupă cu Viitorul Tg. Jiu (3-0), atacantul bosniac a simțit o jenă la piciorul operat în octombrie trecut și a fost în Portugalia pentru o evaluare generală și recuperare. Ambele încheiate cu succes. 

În afara lui Paul Papp și a lui Mihai Roman II, indisponibili pe termen lung, surse din anturajul Craiovei susțin că Ștefan Baiaram va fi recuperat mai repede decât era de așteptat, după entorsa de gleznă și ligamentul afectat în meciul cu Sepsi. În 7-10 zile, el ar putea fi din nou pe teren!

5 puncteo despart pe Craiova de liderul FCSB și 4 de a doua clasată, CFR Cluj, după 3 etape disputate din play-off

VIDEO Stelian Stancu, mesaj-manifest împotriva simulărilor din Liga 1: „Mi-ar fi rușine să cer penalty-urile cerute de CFR Cluj cu Craiova”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Răsturnare! Crăciunescu și-a schimbat verdictul în mai puțin de 24 de ore: „Am revăzut faza, rectific”

Cârțu n-are milă de CFR: „E aiurea ce fac! Mi-ar fi rușine în locul lor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
dansy
dansy  •  26 Aprilie 2021, 15:58

Koljici nu este refacut si cred ca abia peste o luna doua isi poate intra in forma,iar Baiaram vine dupa o accidentare,neantrenat bine.Deci nu contam pe aceste reveniri.Mai conteaza si arbitrajul asa ca va fi ff greu.Poate va venii si norocul pe ulita Universitatii. Speram dar doar atat!

cratita
cratita  •  26 Aprilie 2021, 12:43
Postat de observator_federal pe 26 Aprilie 2021, 11:50

Așteptăm și un control antidoping. Chiar dacă nu va fi suportat de ANAD (ca la meciul din Supercupa României, când CFR a învins un Fcsb brusc neinteresat de trofeu) ci plătit, a câta oară, de Rotaru... Merită fiecare bănuț (eurocent)!

Obligatoriu control anti doping, altfel vă fac fecesebistii varză.

gintonic
gintonic  •  26 Aprilie 2021, 12:19

E neplacut sa stai acum in doar doi fundasi centrali. Este bine ca se refac cele doua "tunuri de foc", Koljci si Ivan. Poate revine si Cicaldau la o forma mai buna. As miza si pe Vladoiu, desi mi-a placut si Vatajelu. Nistor este in forma buna. Mateiu a mai gresit cu CFR, dar este foarte util. Camara se zbate, este tehnic. Campanu este un tanar vivace. Mirko este valoros. Bancu este jupan! ;) Hai ca se poate! Forta Craiova !!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close