FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

CRAIOVA - FCSB // Marcel Popescu a radiografiat întoarcerea lui Pițurcă: „N-a venit cu nimic nou”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 12:44

Marcel Popescu (70 de ani), oficialul celor de la CS Universitatea Craiova, laudă venirea lui Victor Pițurcă (63 de ani) în Oltenia, militând asupra impactului pe care fostul selecționer îl poate avea asupra jucătorilor în perioada următoare.  

  • Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport!

„Pițurcă n-a venit cu nimic nou. A venit cu experiență, cu expertiză și cu argumente solide. E un antrenor ce a probat competența profesională și morală. 

Sunt jucători care pot mai mult, dar până acum nu erau pregătiți pentru marea performanță. Încercăm să aducem echipa la un nivel mai mare de competivitate mai mare decât acum”, a mărturisit acesta. 

Marcel Popescu dă asigurări că Andrei Ivan, fotbalistul repatriat în această vară, își va pune amprenta asupra jocului oltenilor: „Nu trebuie să ne facem prea mari probleme pentru Andrei Ivan. E motivat, se întoarce acasă la Craiova, în acest microclimat pe care-l cunoaște perfect”, a spus oficialul craiovenilor, la Pro X. 

Vezi și: 

CRAIOVA - FCSB // Lui Pițurcă nu-i pun gazonul dorit! » Mihai Genoiu, primarul Craiovei: „E o investiție prea mare pentru noi acum” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
robotucigas
robotucigas  •  11 Septembrie 2019, 21:37
Postat de fibra pe 11 Septembrie 2019, 14:52

Domnule Marcel chiar numai gulgute poti sa debitezi? Pare ca ai o anumita educatie,dar degeaba ca ai darul de a le bolmoji si nu spui decat nimicuri.

Lbine ca ai tu mititei în capul ala. Ce tot vrei omule, își face treaba omul, ca este sau nu adevărat, omul vorbește. Iar tu! Frate nu te-ai saturat sa fi prostul lui mititelu? Echipa el a distrus-o, el și-a bătut joc de jucători și de bani lui. A venit omul Piturca să-l ajute, a investit bani pentru a da salarii, iar prostul îl tine afară? Doar ca avea filme erotice în capul ăla Pe bune, când te-ai deșteaptă vorbește. Pana atunci ramai prost și mut.

fibra
fibra  •  11 Septembrie 2019, 14:52

Domnule Marcel chiar numai gulgute poti sa debitezi? Pare ca ai o anumita educatie,dar degeaba ca ai darul de a le bolmoji si nu spui decat nimicuri.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close