FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

Toni Petrea, gata să-l scoată pe Laurențiu Reghecampf din lupta pentru titlu: „Sper să pot specula anumite lucruri care nu le funcționează”

Toni Petra / Captură Video GSP
Toni Petra / Captură Video GSP

Articol de , - Publicat sambata, 27 noiembrie 2021 13:59 / Actualizat sambata, 27 noiembrie 2021 15:16

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB, a atins mai multe subiecte de actualitate la conferința de presă premergătoare derby-ului cu CS Universitatea Craiova de duminică.

Va fi prima întâlnire dintre Toni Petrea și Laurențiu Reghecampf în calitate de adversari. „Secund” al lui Reghe timp de mai mulți ani, Petrea va încerca acum să-l învingă și să-l scoată din lupta pentru titlu pe fostul său colaborator. Tehnicianul de la FCSB a prefațat duelul cu oltenii și a vorbit apoi și despre relația cu patronul Gigi Becali și atmosfera din vestiar. 

Dezvăluiri din vestiarul FCSB » Antrenorul cerut de jucători, după plecarea lui Edi Iordănescu: „Toți, la unison!”
FCSB
Dezvăluiri din vestiarul FCSB » Antrenorul cerut de jucători, după plecarea lui Edi Iordănescu: „Toți, la unison!”

Toni Petrea, despre...

...derby-ul din Bănie: „Ne așteaptă o partidă foarte dificilă, contra unui adversar bun, care are un antrenor bun. Craiova e o echipă preocupată de fotbal și de jocul ofensiv. Le știm punctele forte și vom încerca să îi blocăm și să profităm de spațiile pe care le vom avea pe parcursul jocului. 

Mă bucură revederea cu Laurențiu Reghecampf, fostul meu coleg. E ceva nou, e prima oară când ne întâlnim ca adversari, și am convingerea că va fi un meci frumos. Îi cunosc filosofia de joc, știu ceea ce gândește și sper să pot specula anumite lucruri care nu le funcționează lor foarte bine”.

...obiectivul pe care și l-a setat: „E normal să fie o presiune și o stare de nemulțumire. Nu am discutat cu Gigi Becali despre obiective, dar eu am un obiectiv personal: să reducem la minimum diferența de puncte dintre noi și CFR Cluj. Mi-am asumat revenirea, mi-am asumat această diferență de puncte. Consider în continuare că avem un lot bun, valoros și sper că vom deveni mult mai puternici”.

...discuțiile cu Gigi Becali: „Dânsul știe ce își dorește și știe ce îmi doresc și eu. Am discutat în amănunt și cred că lucrurile vor merge într-o direcție bună. Am discutat mai multe lucruri cu patronul Gigi Becali, dar nu vreau să dau apă la moară cuiva sau să se facă speculații”.

...victoria cu FC Botoșani, 3-1:N-aș vrea să mai trăiesc prea curând asemenea sentimente. A fost foarte intens! Eram conduși și nu știu dacă în istoria recentă a echipei s-a reușit revenirea de la 0-1 într-un timp atât de scurt, atât de târziu, și să câștigăm cu două goluri diferență. Am trăit la intensitate maximă acel final de joc”.

...Ianis Stoica: „El trebuie să joace aici din ce în ce mai bine și să demonstreze că poate face față la o echipă de top”.

...atmosfera din vestiar: „Jucătorii erau puțin nedumeriți, nu știau ce se întâmplă, dar sunt  profesioniști, maturi și înțeleg că la o echipă se pot întâmpla multe în ceea ce privește soarta unui antrenor. Ei sunt plătiți să joace fotbal”.

...revenirea fanilor în tribune: „Mai bine nu-i mai primesc deloc pe spectatori. Să-i scoți de pe stadion după 30 de minute mi se pare anormal. Un meci de fotbal nu are aceeași spectaculozitate fără fani, merită să fie pe stadioane”.

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali și-a făcut calculele: un singur transfer ar amortiza investiția și ar mai rămâne și cu un profit

Anamaria Prodan îl contrazice pe Becali: „Nu există interes de la Arsenal pentru Ianis Stoica. Își bate joc de jucători”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
839079736163456
Runceanu Teodor-Gabriel  •  28 Noiembrie 2021, 22:23

Petrea și-a văzut de pregătirea meciului, și a făcut-o bine. Tineri în prima repriza, puși pe fapte, și experienta în a doua repriza, meniți sa încurce. Bravo Tony, încă odată demonstrezi ca ești principal! Ala parca nu a fost penalty, nu mai zic de alte mici greșeli, toate în favoarea gazdelor...

talpaiadului
talpaiadului  •  27 Noiembrie 2021, 17:11

Mda, un pic neeleganta declaratia lui Petrea. Din declaratie se intelege ca Reghe e un antrenor bun, dar cu lipsuri. Ar fi fost cazul sa vorbeasca mai frumos despre Reghe, caruia i-a fost secund, castigand bani si invatand meserie. Nu prea exista recunostinta la romani.

tartarindintarascon1
tartarindintarascon1  •  27 Noiembrie 2021, 15:59

Mda, "inteligent" titlu ! Se poate şi invers.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează