FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anamaria Prodan îl contrazice pe Becali: „Nu există interes de la Arsenal pentru Ianis Stoica. Își bate joc de jucători”

Anamaria Prodan, impresarul lui Ianis Stoica
Anamaria Prodan, impresarul lui Ianis Stoica

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 11:06 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 11:50

Anamaria Prodan (48 de ani), impresarul lui Ianis Stoica (18 ani), dezminte afirmațiile lui Gigi Becali (63), patronul de la FCSB, care spusese că a primit o ofertă de 7,5 milioane de euro de la Arsenal pentru tânărul atacant.

Întrebat dacă a primit vreo ofertă din partea celor de la Arsenal pentru Ianis Stoica, Gigi Becali a declarat deunăzi: „Eu la ora asta am ofertă de 7,5 milioane de euro, dar vreau 10 milioane plus 20% (n.r. - din drepturile jucătorului)”.

Anamaria Prodan a dezmințit afirmațiile patronului FCSB, declarând că Arsenal nici măcar nu este interesată de Ianis Stoica. Impresarul critică strategia lui Becali, considerând că „patronii își bat joc cu știri de genul ăsta”.

Tinerii preiau puterea la FCSB » Tandemul Budescu - Keșeru, surclasat de cuplul puștilor
FCSB
Tinerii preiau puterea la FCSB » Tandemul Budescu - Keșeru, surclasat de cuplul puștilor

Anamaria Prodan: „Nu există niciun interes al lui Arsenal pentru Ianis Stoica”

„Nu există niciun fel de interes la Arsenal pentru Ianis, dar absolut niciunul. Ne facem de râs din toate punctele de vedere când anunți astfel de lucruri, că tu discuți cu Arsenal, când anunțăm astfel de lucruri ne facem de râs ca patroni, ca fotbal.

De asta ajung jucătorii așa, pentru că patronii își bat joc cu știri de genul ăsta. Jucătorii sunt zăpăciți de cap. Visează că pleacă în Anglia, Germania, America, uită să mai joace fotbal, iar apoi ieșim la televizor, îi înjurăm de morți, de familie, ne batem joc de ei, și, tot ei sunt de vină, săracii. Eu cred că patronii ar trebui să stea în banca lor. Să facă business și să tragă cu echipa, nu să o dezmembreze.

Să lase jucătorii să-și facă meseria, managerii să-și facă treaba, așa cum și managerii lasă patronii să-și facă treaba. La noi, patronul este și președinte, și antrenor, și cel care vinde biletele. E omul bun la toate, ce ne-o mai trebui să avem și antrenor, manager general, director sportiv. La noi, toți sunt one man show”, a spus Anamaria Prodan pentru as.ro.

Anamaria Prodan: „Poate cineva să vândă mai bine decât mine în Anglia?”

GSP.ro a anunțat joi că  Ianis Stoica vrea să rupă contractul cu Anamaria Prodan și să meargă spre tabăra lui Giovanni Becali. Totuși, Anamaria este încrezătoare că nimeni nu ar putea să-l vândă pe jucător în Anglia pe o sumă mai mare decât ar putea să o facă ea.

„Dacă Gigi Becali vinde mai bine ca mine la Arsenal, înseamnă că mă fac eu patron, în locul lui, și el manager, în locul meu. Dacă Gigi Becali vinde mai bine decât mine, el așa, singur, manager… felicitări, poate deschidem o firmă împreună. Dacă, eu am înregistrat contractul lui Ianis, în Anglia, cineva poate vinde mai bine decât mine?”, spune Anamaria Prodan. 

Ne grăbim. Săracul abia a debutat în Liga 1, chiar dacă a lăsat o impresie interesantă. Poate exista interes de la Arsenal, dar nu știu alte aspecte... eu zic să fim mai ponderați, să nu ne grăbim și să facem anumite afirmații. Au mai plecat alții cu surle și trâmbițe, dar au dat chix, nu au reșit să se adapteze. Trebuie să se impună ca titular la FCSB, să joace constant. 

- Viorel Moldovan, la Pro X, despre eventualul transfer al lui Ianis Stoica la Arsenal

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Avertisment pentru Ianis Stoica: „Acum nu va juca la prima echipă a lui Arsenal!”

Gigi Becali, ironii la la adresa suporterilor după scrisoarea primită: „Aşa şi eu vreau să cumpăr Real Madrid”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
romeverest
romeverest  •  27 Noiembrie 2021, 11:38

Toate afirmatiile acestei fiinte luati-le ca beneficiu de inventar !! Doar gura gura este de ea….atat !! Nu a vandut, in toata cariera cu care se tot lauda, niciun fotbalist romanin fotbalul din Vestul Europei !! “Succesul” cu transferul lui Nicusor Stanciu la Anderlecht i se datoreaza secundului lui Daum de la nationala care a venit cu oferta, nicidecum impresarei !!

ripensistu
ripensistu  •  26 Noiembrie 2021, 21:26

Inchisoare pe viata pentru ciobanul de la FC Fecesebeaua.

unulobisnuit
unulobisnuit  •  26 Noiembrie 2021, 15:50

Eu sunt sigur că Gigi îl vinde,în felul ăsta mai mănâncă și gura l€&in@tilor care-l slujesc un mititel cald…

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează